Hej världen, här kommer lilla jag!

 

Välkommen till min blogg. Jag är inte en professionell bloggare, ännu, men jag hoppas att jag kan dela lite av mitt liv med dem jag känner och intresserad av mig som person. Jag hoppas verkligen att träffa och lära känna människor med samma intressen som jag. Hoppas du gillar och ha en trevlig dag!
Hur som helst har jag ett konto på My Space tidigare och jag fick en instruktion som att denna kommer att inaktiveras den 16 mars och jag blev tillsagd att flytta min blogg till Word Press.
Tja, skulle det inte ha varit så illa ändå eftersom jag bara har flera inlägg, men jag flyttade det i alla fall och jag tänkte att de kommer att flytta till denna sida automatiskt men jag kan inte hitta dem. Jag tror att jag bara måste lära mig hur jag ska  göra först innan jag blir arg eller så.
Så nu måste jag lära mig att blogga på riktigt antar jag … Så gör er redo folk, här kommer jag!

OBS! Jag började blogga först på Word Press efter överflytt från My Space men upptäckte Blogger efteråt som jag tycker är bättre pga. google översättningsverktyget. Vill gärna ha läsare från utlandet så jag får nog satsa på Blogger i stället.   

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: