Eagle Point Resort Filippinerna

Eagle Point Beach and Dive Resort

Fly från stadslivet utan att behöva resa långt ut ur staden. Eagle Point Resort i Batangas, erbjuder Filippinerna den perfekta oasen för dig att återupptäcka skönheten i naturen. Njut av en rolig semester med familjen med en mängd olika fritidsaktiviteter som orten har att erbjuda. Låt dig förtrollas av naturens ljusa färger som du snegla på fascinerande akvatiska livet i Batangas “många dykplatser. Eller vara föryngras när du andas in den friska luften medan du båtluffar. I slutet av din roliga, händelserika dag, har du en varm, mysig rum redo för dig att vila i och återhämtar tillräckligt för nästa äventyr. Oavsett form dina maklig sysselsättningar tar, ger den perfekta miljön för att göra det hela möjligt.

Denna resort är bara en 2 timmars bilresa från Manila, vilket ger en lättillgängligt tropiska gömställe. 

Ovan har jag gjort en egen översättning av vad det står i deras hemsida. Så synd att de inte har gjort denna mer attraktiv då tycker jag att denna plats är så exotiskt i min smak. Jag och min familj hamnade i detta ställe av misstag på vår semester i Filippinerna. Vi bodde i ett hus i provinsen Rizal och skulle bara åka ut på stranden några dagar för att komma ut från storstadslivet. Min dotter som var då drygt 17 år stor trivdes likaså med mina 2 systrar. Vi njöt varenda minut. Mysigt frukost med havsutsikt, badade i poolen bredvid havet, promenader längst stranden…oh så fint! Vilket underbar känsla att andas in friskt luft, att lyssna på havets vågor mm.  

Hoppas jag har möjlighet att komma tillbaka dit någon gång. Här är några egna tagna bilder.  Besök gärna deras hemsida på http://eaglepointresort.com.ph

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


—————–
OBS!
Läs gärna mina recensioner på http://www.luckyhjo.com/search/label/recension innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.

VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Submit your website for free 

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: