Zoobic Safari

Några dagar efter min systers bröllop far hela familjen till Zambales, där bodde vi i en stuga, en mysig en. Se mitt inlägg om detta boende här.

En av platserna vi besökte är Zoobic Safari, en turistattraktion du hittar på Subic Bay Freeport Forest äventyr. Omfattar en tjugofem hektar mark, kan lokala och utländska gäster förvänta sig en häpnadsväckande syn på olika exotiska djur vandrar och plaskar i deras simulerade naturliga miljö. Den har ett brett utbud av livsmiljöer som finns i skogen på grund av terrängen, förekomst av bäckar och plym gräsmarker. Dessa representerar de stora livsmiljöer för olika exotiska djur som presenteras i Zoobic Safari Adventure Park.

Zoobic Safari har följande attraktioner att se fram emot:

Zoobic Park är en två hektar skog, där gästerna kommer att ha en mini-vandring upplevelse att se exotiska, vilda och halvdomesticerade djur i deras simulerade naturliga miljö. Har fantastisk chans att klappa och mata dessa underbara djur – parakiter, bearcats, kameler för att nämna några.

Savannah en fristad för vilt tillstånd har ett brett utbud av strutsar, potbellies, vildsvin och pärlhöns.

Serpentarium Få inuti en gammal ammunition bunker där du kommer att se en presentation av olika arter av reptiler som ormar, ödlor och sköldpaddor.

Rodent World har en fantastisk samling av gnagare. Bli förvånad hos Mice Surprise area och du kan även se några marsvin som tränas i gnagar salong.

Animal MuZOOeum är en sällsynt samling av verkliga uppstoppade djur, ben samlingar och konserverade djurhud.

Närkontakt en anläggning som gör att man kan ta en närmare titt på våra Siberian-bengaliska tigrar endast 2 meters avstånd!

Tiger Safari ett grepp om dina platser som du anger ett två hektar inhägnat område ombord på vår skräddarsydda Safari Jeep och uppleva spänningen av att vara jagad av fullvuxna tigrarna på det löst!

Bird Walk Erfarenhet mata parakiter / love birds på handflatan. Underbar!

Aetas “Trail få en glimt av skönheten i våra Native AETA Brothers kultur som de utför några av sina traditionella danser.

Croco loco har chansen att mata våra krokodiler! Bara dingla en kyckling knuten till en bambu stång och se hur högt de kan hoppa att få din behandling!

Nu öppen:

Zoobic Cave och Forbidden Cave Bunkrar används av amerikanerna innan som konverterats till hus bevaras / uppstoppade djur, djur robotik och en rad överraskningar. Se upp vad du ser när du går igenom den förbjudna Cave s hängbroar!

Titta på vår edu-tainment Animal show på 10:30 och 01:30 och Animal Parade vid 15:00 på helger och helgdagar. Funktioner levande djur, djungel Aetas ritual.

Vi erbjuder också ZOOMBIC FOTO en gång under en livstid fototillfälle med våra levande tigrar, bära katt, fåglar och Python med personlig fotoram i ett överkomligt pris. För en unik souvenir och safari objekt går ZOOVENIR butik där du kan hitta olika typer av leksaker, kläder och andra safari inspirerade objekt.

Endast Zoobic Safari kan ge dig en total vild safari upplevelse!

Plats: Grupp I ilanin Forest, Forest Adventure Park, Subic Bay Freeport Zone
Yta: 25 hektar

https://widget.getyourguide.com/v2/widget.js

Vill du besöka Zoobic Safari kan du besöka deras hemsida: http://www.zoobic.com.ph

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: