Att vara utbildad

En välutbildad person  är inte nödvändigtvis bara den so kan läsa och skriva och räkna hur mycket pengar han/hon har. Det betyder också en hel del av ett gott kristet liv, (om du är en kristen förstås!) – att följa reglerna och läran från din kyrka och ditt samhälle (oavsett vilken religion du har)
-framför allt att respektera alla levande varelser på jorden oavsett hur de ser ut! Även för en groda … och speciellt till din hund!
Att visa din tro är inte hur mycket du talar om din Gud (om du har någon Gud), utan snarare på hur du mår inuti dig själv, på djupaste djupet av ditt hjärta, så du behöver inte förklara dig själv till andra, det visas automatiskt på hur du pratar och agerar.
Jag vill inte såra någon men ibland gör jag saker som jag inte är stolt över. Jag känner mig riktigt dålig och mycket ledsen. Jag är inte en person som glädjer sig att  skada andra människor så jag försöker att inte såra någon speciellt min familj och mina nära vänner.Jag är inte perfekt! Jag gör misstag emellanåt, men jag är inte stolt över dem! Jag  förnekar inte, när jag begår dem men jag vet att Gud är mycket förlåtande, kan förlåta mig om jag ångrar djupt som jag gör ofta när jag gör fel.
Jag skriver om den här för att väcka upp folk som tror att de är något vara för att de har gått i skolan och de kan trampa på någon utan vidare. De är bara människor precis som alla andra. I Gud’s ögon, alla är lika…han titta inte på hur mycket pengar du har eller hur stort hus och fin bil du har. 
Kan också tillägga att jag har hög utbildning också, läst på universitet och mycket erfarenhet inom ekonomi och försäljning men jag försöker att inte skryta om det och att jag tycker alla är lika mycket värda  oavsett… 
Det finns ett ordspråk där jag kom ifrån som lider så här: En fluga som står på en vatten buffel tror att han är större än vattenbuffeln”

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: