Mercure Airport Hotel Berlin Tegel

“Detta moderna, 4-stjärniga hotell ligger i Berlin och erbjuder gratis flygplatstransfer, ett spa med sommaröppen utomhuspool samt en 24-timmarsreception. Här bor du mindre än 2 km från flygplatsen Tegel” står det att läsa i deras hemsida det var därför jag bokade detta hotel. Jag betalade €75 och tyckte det var inte så farligt för en fyrstjärnigt hotell. Jag brukar ju betala ungefär lika i Sverige för ett enkelt rum på 3-stjärnigt hotell. Däremot ingår det inget frukost. Vill man ha det så kostar det €20. Det var för mycket för våran budget. Vi åt på sjukhuset i stället, det var också god mat.

WiFi är också gratis i alla utrymmen och även har tillgång till en dator i lobbyn. I spaet på Mercure Airport Hotel finns bastu och gym men vi hade aldrig hunnit att gå dit då vi var ganska trötta under efter vår resa till Sjukhuset. Utomhuspoolen är öppen under sommarmånaderna men vi såg bara den från fönstret och det verkade som ingen har varit där och badat. Det såg så torr ut i alla fall.

Mercure Tegels restaurang La Caravelle serverar internationell mat och tyska viner. När vädret tillåter kan du äta ute på trädgårdsterrassen, står det också på hemsidan men som sagt vi åt någon annanstans. Det finns också gästparkering på Berlin Tegel Mercure. Du kör till Berlins centrum på bara 15 minuter. Men vi utnyttjade den gratis shuttle-servicen till och från flygplatsen. Det fungerade bra, perfekt läge vid flygplatsen

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: