VÄLKOMMEN TILL FACEBOOK!

FACEBOOK, vad är det egentligen? 

Ja enligt mig är den en plats där människor lägger till dig som vän men bara gå förbi dig på gatan. Där relationer är perfekta, där frågor startas och lögnare tror att de talar sanning. Allting ska bara fin, inga negativa inlägg här inte. Det skryts hit och dit. Dina fiender är de som besöker din profil mest, medan familj och vänner blockerar dig. När du skriver vad du verkligen tror och tycker, finns alltid någon som tar det på fel sätt, och alltid beredd att hugga till. Folk tror ofta att din status handlar om dem. De känner sig träffade! Trodde att man kan skriva vad man vill på FB men hade fel. Många har blivit osams pga FB. Många relationer som har förstört pga FB. Många sitter dygnet runt bara för att spana vad den och den lägger upp på FB.  Hur orkar man ett sådant liv? HG! jag orkar inte ens att öppna eller svara min e-post ibland. 


Vissa lägger upp hur mycket bilder som helst, vem orkar att titta på dem? Lägger tom bilder som är upp och ner eller liggande eller suddiga bilder, vem vill se dessa? inte jag i alla fall. Jag har ställt in så att jag inte får uppdateringar på min FB längre, nu är det lugn, det händer ingenting på min FB längre. Jag använder den bara för att kontakta mina nära och kära, vänner och bekanta.

för…..annade FB! 

——————–

OBS! Läs gärna mina recensioner på http://www.luckyhjo.com/search/label/recension innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: