SkönhetsSalong Linda Lundberg AB

SkönhetsSalong Linda Lundberg AB i Skövde

En av sakerna som jag ångrade mest när det gäller skönhetbehandlingar är att vara på behandling av pigmentfläckar hos SkönhetsSalong Linda Lundberg AB i Skövde. Fick betala flera tusen för att bli fulare. Fruktansvärt!

“Borttagning av hyperpigmentering, Microneedling, Ipl, Hudföryngring, Kemisk peeling, Hudvårdsbehandlingar, Medicinsk hudvård, Vaxning, Hårborttagning, Ansiktsbehandlingar, Restylanebehandlingar.”


Så står det att läsa på hennes hemsida.

Så i början av 2010 var jag där och hörde av mig lite grann hur det funkar. Har ju fått pigment fläckar ett tag. se bilden här nedan:

Jag tyckte att det inte var så farligt och det störde mig inte heller men det vore skönt om huden ser lite klarare och jämnare, man ser ju så gammal ut med pigment fläckar i ansiktet. 

Ja det skulle gå bort efter 2 behandlingar som kostar 1 000 SEK varje gång. Det kändes lovande, so bokade jag en tid. Efter behandlingen såg jag ut så här, bränt på båda sidor av ansiktet.

Hon har ju använt IPL (intensivt pulserande ljus), något slags ljuskällor och brände pigmentfläckarna. Det svider och känns bränt så klart. Behandlingen upprepades var 4:e vecka. Jag trodde det skulle försvinna efter 2 behandlingar men det blev 4 gånger @ 1 000 kr varje gång. Nu totalt 4 000 kr. Det blev ännu värre som du ser på bilden nedan. Sista behandlingen var fruktansvärt. Fick till och med blåsor eller vätska på brännskadorna. Bilden nedan tog jag en vecka efter den 4:e behandlingen. Det har redan läkt lite ändå. Jag ångrade mig att jag över huvudtaget gjorde detta. Jag bokade aldrig någon mer tid. Det får bli så här, vill inte betala mer för att bli fulare. 


En dag läste jag en modetidning och där såg jag en reklam om “Clinique Even Beter” serum. Det är ganska dyr hudvårdsprodukt, den mindre förpackningen kostar närmare 500 SEK. Jag köpte en förpackning. Efter att jag har använt tre flaskor i över ett år blev pigment fläckarna ljusare. Visst funkar det! Se bilden nedan.
Avvakta min recension om detta serumet.


OBS!
Än idag har jag fortfarande ärr efter brännskadan jag fick efter den sista behandlingen av SkönhetsSalong Linda Lundberg AB. Det är ett ärr som är insjunken en aning men jag kan täcka med färgad underlagskräm så syns ju inte mycket. Har faktiskt funderat på att stämma henne ibland men det har gått för långt. Skämdes ju lite i början att prata om det därför har jag hållit i mig själv och inte tänkt på det så mycket mer. Skulle ha begärt skadestånd egentligen. Att jag inte vågade tänka på det tidigare. Det stör mig varje gång jag ser detta ärr i spegeln. Så deprimerande.

Jag rekommenderar aldrig att ni gör detta. Hitta någon annan behandling för pigmentfläckar eller någon annan salong kanske blir bättre men inte hos Skönhetssalong Linda Lundberg AB. 

Vill ni prova på något enklare behandling kan ni läsa min blogg angående denna. Klicka här.

Läs min recension av Even Better Clinical Dark Spot Corrector här.

Läs gärna mina andra recensioner om Clinique produkter här. Vill också säga att dessa recensioner är mina egna erfarenheter om produkterna och inte har fått någon som helst ersättning för dessa.

OBS!Läs gärna mina recensioner på http://www.luckyhjo.com/search/label/recension innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: