Reklamfilm för Hjärt och Lungfonden

Någon gång i början av februari svarade jag på en annons för att medverka i en reklamfilm som statist för Hjärt och Lungfonden och en kändis skulle agera som språkrör och blev jätte glad när jag fick svar den 8:e februari att jag får vara med.
Inspelningen skulle ske idag den 13:e februari och igår söndag åkte jag till Stockholm. Brukar komma hit på seminarier, utbildningar o dyl. så det var inget nytt för mig, hittar dit tänkte jag.  Har många vänner här som jag skulle kunna övernatta hos som så många gånger förr men jag hittade ett billigt hotell mitt i centrala Stockholm, och fick en skjuts av en vän till Saltsjö-boo där inspelningen äger rum. Kl. 9:20 kom jag fram till Independent Studio i Orminge, vi fick fika, smörgås och kaffe sen bytte vi om. Vi var 100 damer.
Studion var ganska ljus, allting var vit utom Amelia Adamo (språkrör) som var klädd i rött. Ganska varmt i rummet så några damer svimmade emellanåt men jag klarade mig. Inspelningen varade till över 17:00 så vi fick även lunch och fika på eftermiddagen. Sedan blev vi skjutsade med buss till Slussen efter inspelningen.
Vilken dag alltså! Jätte spännande och roligt hade vi! Vilken upplevelse! Ser fram emot att se reklamen på riktigt. Det skulle visas i mars månad på TV4 och några tv kanaler.
Nu sitter jag på tåget hem och ganska trött. Jobbar faktiskt i morgon. Tillbaka till verkligheten!

Titta gärna på reklamfilmen genom att klicka här.

Bakom kulisserna:

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: