RevitaLash Advanced

RevitaLash Advanced Ögonfransbalsam

 
Click the picture to buy this product
RevitaLash är en ögonfransnäring framtagen av en amerikansk läkare och hjälper dig att få märkbart längre, tjockare, fylligare och mörkare fransar. Det spelar ingen roll hur korta, sköra, tunna eller glesa dina ögonfransar är, RevitaLash hjälper dig att få långa, vackra ögonfransar som strålar.
RevitaLash Advanced är mycket effektiv! På tre till 10 veckor ger det mätbara resultat. En kombination
av kraftfulla peptider och lugnande växtextrakt förskönar ögonfransarna samtidigt som det ger dem näring. Så står det i produktbeskrivningen.
 
Idag den 7:e april började jag att använda denna produkt och ska testa i flera veckor, får vi se om det händer något.
 
Som de flesta asiater är jag INTE begåvad av långa ögonfransar och det är lite svårt att måla mig med mascara med de här korta, nästan ingenting, ögonfransarna så jag hoppas att denna hjälper. Jag betalade 795 kr för en förpackning av 2ml på Kicks. En ögonfransförlängning kostar kanske lika mycket eller dubbel så mycket, vet inte säkert, har aldrig gjort det, som varar i längst 3 månader hörde jag.

så här ser mina ögonfransar ut innan användning
av RevitalashUPPDATERING: 

Efter 3 veckor har jag inte märkt någon skillnad. Ögonfransarna är lika korta, däremot har fransarna blivit mörkare och även underfransarnas linje har blivit mörkare. Man anar en tydligare linje där.
Fortsätter att använda varje kväll…
 
20120626
Efter dryg 12 veckor kan jag se skillnaden, de blir längre och mörkare faktiskt, dock inte tätare. 
 
 
 
20120715
Tog det sista droppen idag och jag är nöjd, har fått längre ögonfransar, lättare att måla dem med mascara nu och de blir ännu längre och finare efter jag har målat dem.
 
 
 
Problemet är att serumet är för dyrt så jag tänker fortsätta med Petroleum Jelly eller vaseline. Hörde att detta har samma effekt och betydlig billigare. Följ gärna fortsättningen här:
 
 

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: