Överföring av min blogg

Hade haft ett blogg konto i MY SPACE sedan början av 2008 men har aldrig haft tid eller inte har prioriterat bloggandet utan koncentrerade mig med Facebook. I mars 2010 fick jag besked att MY SPACE skulle stängas och jag blev ombedd att flytta min blogg i Word Press som jag gjorde men jag blev inte nöjd med det och blev inte engagerad att blogga då heller men i slutet av april 2012, var jag på en föreläsning med bland annat kvinnor som bloggar och då blev jag inspirerad och publicerade några inlägg men så upptäckte jag att det finns inte en översättnings modul i Word Press, jag vet inte riktigt, det finns säkert men jag hittade inte hur. Jag började att undersöka och kom jag till denna sida och vips hittade jag en översättnigstjänst med google translate…oh vad härligt, äntligen!

Nu blir det väl blogg som gäller, tröttnat på FB och inte är förtjust i den längre efter införandet av tidslinjen. Det verkar så rörigt tycker jag. Vi får väl se vad detta kan ge mig.

Ska också försöka att överföra mina inlägg från Word Press med bibehållen datumstämplar så bli inte förvånad om ni ser gamla inlägg nu. Vill bara göra er uppmärksamma om denna så det blir ingen förvirring. Hoppas du kommer tillbaka och kanske följa med eller prenumerera. Hoppas, hoppas!

Förresten, finns det någon som kan hjälpa mig att överföra dom genom import modulen? Har försökt utan att lyckas…

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: