Översättningsuppdrag

Det känns som det vore fredag idag, men det är bara onsdag, ledig i 4 dagar nu…skönt!

Jag fick ett översättningsuppdrag igår kväll strax innan jag skulle åka till kör övningen. Kören ska ju sjunga i morgon på 2 ställen. Uppdragsgivaren hade gett mig tidsfrist så fort som möjligt men jag sa att jag inte hann samma dag men hon skickade ändå så jag kunde få titta på. Jag fick e-mail idag när jag öppnade min e-mail när jag kom hem, en fråga när jag skulle vara klar. Ska väl försöka att göra i kväll då!  Har ju annars mycket att göra men ska försöka tillfredsställa alla får vi se om man blir poppis för det.

I morgon ska jag vakna tidigt för det första uppsjungningen och blir inte kvar förrän efter 12:15 och hade bestämt med min dotter att vi ska träffas utanför församlingshemmet för att jag kanske ska gå på marknad med min dotterdotter efter det sista uppsjungingen om det blir fint väder, hoppas jag.

Ska ha henne övernatt för att föräldrarna hade bestämt att åka ut lite på kristihimmelsfärd. Hade önskat att jag skulle vara barnvakt för båda barnbarnen men dottern hade tyckt synd om mig för att jag hade ont i axlarna och ryggen, skulle varit ok annars. Oh jag älskar verkligen mina barnbarn, hoppas jag får leva länge för att umgås med dem som vuxna.

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

One thought on “Översättningsuppdrag

  1. åkte inte till uppsjungningen idag, orkade inte…har ont i axlarna och ryggen men det känns som jag har ont även i bröstet och huvudet. Tog en tablet ipren hoppas jag känner mig bättre om en stund. Tittar på "Da Vinci koden" så länge.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: