Dettol no touch – jag är inte imponerad!


Hade sett denna produkt i affären för ett tag sedan men har aldrig varit intresserad av den. Idag kom min man hem med denna flaska. Först och främst var jag inte så glad men försökte att vara det i alla fall, han hade ju köpt den och ska man visa sin uppskattning fast det tog emot alltså.

Är man riktig sjuk så att man inte kan pumpa så är den ju utmärkt men undrar om en sjuk människa orkar ens att tvätta händerna. 

Har man inte bråttom så är denna passande också. 

Jag tycker verkligen INTE om denna produkt. 
Först rinner tvålen så långsamt ut, jag orkar inte vänta. 
För det andra så rinner den så fort man kommer i närheten av den. Hände mig så ofta när jag t.ex torkar bänken där tvålen står eller lifter på den när jag torkar under den. Ibland tänker jag ju inte på sensoren så jag råkar alltid komma så nära den så det börjar rinna av. Det är ju redan så dyr som den är och blir ändå dyrare om den rinner av hela tiden i onödan, dessutom rinner det alltid mer än vad man verkligen behöver. 

Undrar varför ska man egentligen behöva en sådan här produkt för att undvika bakterier, det är inte att man tvättar händerna och trycka på tvålpumpen igen. Man pumpar ju ut tvålen, tvättar och sedan torkar man sig av. Och vad är det som är så farligt med lite bakterier? Då ska man inte kyssas heller i så fall, har man glömt att munnen är den  som har mest bakterier i hela kroppen? Och man stoppar ju all möjligt i den mm mm.

NEJ! den här är rena slöseri med pengar, det är vad jag tycker. Tycka vad du vill.

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

2 thoughts on “Dettol no touch – jag är inte imponerad!

  1. tack för din kommerntar…bra att någon annan tänker som jag. har faktiskt inte undersökt noga hur den drivs…jag hatar den! så fort jag kommer i närheten så rinner den.

    Like

  2. "Undrar varför ska man egentligen behöva en sådan här produkt för att undvika bakterier, det är inte att man tvättar händerna och trycka på tvålpumpen igen. Man pumpar ju ut tvålen, tvättar och sedan torkar man sig av."Det är just DETTA som stör mig mest med försäljningstekniken,annars kanske det kan vara bra om sensor mm var lite mer funktionell.Tänker på om man kommer in med väldigt smutsiga händer,oljiga efter ett tag i garaget eller så,då kletar man inte ner vare sig tvålautomat eller annat.En annan sak,hur drivs den? Batterier?åhnej inte mer batterier det finns tillräckligt,laddningsbara i all ära men de är förbrukade de också efter en tid så jag kör allt med den manuella tvålautomaten ett tag till….SteveM

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: