Silikon bröst

Bröstförstoring eller bröstförstöring?

En sak som rörde i min hjärna för en stund sen: “sili con carne” det äter tjejer med stora tuttar… har ni hört den förut? det hittade jag själv precis 😀
vem tycker om sådana här bröst?
inte jag i alla fall, de ser inte ut som bröst
utan som uppblåsta ballonger
instoppade under huden, ser ut som
de exploderar när som helst
SÅ VIDRIGT!


Jag tycker synd om de tjejerna som har så dålig självförtroende för att ha för lite bröst eller inget alls. Men jag tycker naturliga bröst är finare ändå. Och sedan finns också de som redan har men ändå önskar sig ännu större. Jag förstår inte riktigt hur det rör sig i deras hjärna. Det är så typiskt att folk kan aldrig nöja sig med det de har. 


De flesta gör bröstimplantat som är så stora, till och med större än själva kroppen. OMG det passar ju inte alls! De borde gå hos psykolog i stället. Fattar inte hur kan någon tycka att bröstimplantat är fina? De ser ju ut som uppblåsta ballonger instoppade under huden. Man ser ju linjerna så tydliga. Ja, för mig och kanske för många är naturligt alltid bäst. Jag är inte heller helt nöjd med mitt utseende men jag försöker att överväga de fina saker jag har i stället. Jag tror att Gud skapade mig på detta sätt för ett syfte och jag är tacksam ändå för vad han har gett mig. Det finns faktiskt dem som har värre än jag…så brukar jag tänka. Jag skulle aldrig förändra mig så att jag inte liknar mina barn eller mina föräldrar. 

Sådana ingrep är totalt vansinne tycker jag men det är klart det gör ju kirurgerna rika och de som opererar sig fattiga. Som jag fattar nu så räcker ju inte att göra det en gång utan man måste hålla på hela livet om man vill behålla formen. Och inte talar om när dessa stackare får barn, vilket lidande kan jag tro. För att inte tala om negativa effekter av dessa främmande ämnen i kroppen. Usch jag som inte ens vågar stoppa en alvedon i mig i onödan. 

Vad hände sen om man bestämmer sig att ta bort implantatet för att inte ha råd med ett nytt ingrepp? Doink! Kan tro att själva brösten blir rynkiga som russin och kanske till och med hängande. Usch, kan inte tänka mig något annat.  

Tjejer borde inse att oftast de som brukar lyckas inom film och modell branchen är de som är plattbröstade om det är uppmärksamhet de vill ha. Har inte träffat någon man som tycker om bröstimplantat hos sin tjej eller fru. De borde kalla det här för bröstförstöring i stället. 

Men det är ju upp till en och var hur man vill ha det. Det är bara vad jag tycker, jag har väl rätt att tycka vad jag vill eller?

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: