SlimVida och Colon Flow

SlimVida 

Colon Flow

Beställde dessa idag enl DNs rekommendationer. Vad tycker ni om denna? Vill gärna ha feedback om det verkligen fungerar. DN rekommenderar ju dessa så varmt men som alla andra kanske vet så brukar man ju få betalt för att göra reklam för en produkt. Har hört så många negativa saker om dessa produkter och företaget som t.ex att man automatiskt blir medlem och gör man inget får man produkten hemskickad var 30:e dag och pengar dras från kontot. För att kunna returnera pillren är man tvungen att ringa till kundtjänst och få ett RMA nummer (retur nummer), finns inget returnummer kommer man ignorera ev returnerade piller.
Detta måste göras efter 14 dagar FRÅN BESTÄLLNINGSDATUMET.

Skapat ett e-kort med laddning på endast 40kr i alla fall. Får se vad som händer härnäst.

Visst ser det å fint ut med skinnet bedrar
bli inte lika dum som jag

Fortsättning följer….

UPPDATERING…
10 augusti fick jag min beställning och provade direkt enligt rekommendationerna. Blev också förvånad att man har bara i princip 1 vecka på sig att prova produkterna. Oftast får man ju 30 dagar för att prova, hur ska man då kunna bevisa att dessa verkligen fungerar? Testar i alla fall…

En vecka efter ringde jag till kundtjänsten och fick prata med en kille. Klagade just att jag har bara 1 vecka på mig att testa produkterna. Han svarade då att jag kunde få tom den 9:e september. Skulle ringa igen innan om jag inte vill fortsätta. Uppmanade honom att skicka RMA nu i fall jag behöver skicka tillbaka ändå men har inte fått tills nu. Det har alltså gått 3 veckor sedan jag testade produkterna och gissa vad?

JAG GICK UPP 1,5 kg! Är inte så värst tjockt i alla fall så jag får väl göra något naturligt!

Ja, ja, är man så dum att man går på sådana skämt så får man väl skylla sig själv! Jag tror knappast att det fungerar, finns inga sådana preparat man kan äta där kilon rasar av utan att man ändrar något i kost och motion. Ledsen folk…ni får gärna tro vad ni vill.

Bilden ovan är en del av artikeln som visats i DN
(trodde jag, upptäckte senare att det skulle vara efterlikna tidningen ) 

 Fortsättning…

120906
Ringde till kundtjänsten idag, fick vänta ca 5 minuter och så hörde man en inspelad mansröst som tackar att man har väntat. Telefonlinjen var inte så där tydligt, kändes nästan som man har ringt till utlandet. Skype är tom tydligare när jag pratar med mina syskon från andra sidan jordklottet.

En man svarade mig, lät precis som den inspelade rösten. Han kanske är ensam i företaget. Han lovade att skicka RMA nr till min e-mail och rådade mig att skicka det i ett rekommenderat brev för att det försvinner ibland. Usch! att man låta sig bli lurad med fula fiskar ibland. Jag borde ha förstått att det finns inga genvägar när det gäller bantning.

Ja, ja får man vara glad att man lever ändå trots allt efter dessa kemikalier i kroppen. Hoppas det inte blir några men efteråt.

HOPPAS NI INTE BLIR LIKA DUM SOM JAG HAR VARIT.

120913
Skickade tillbaka resterande tabletter, blev ombedd att skicka rekommenderat men det gjorde jag inte, varför skulle jag göra det? Blir inte returen godkänd så bryr jag mig inte. De kan ändå inte dra något mer från mitt konto, e-kortet räckte ju bara för totalt 40 kr. Vi får se vad detta leder till. Hoppas det slutar här.

121004
Klicka nu på min länk=rekommendationer ovan så handlar den nu om helt nya produkter dvs KenzaTrim och KenzaPure. Nu har de hittat ett annat sätt att lura folk. Läs gärna mitt inlägg om dessa. Klicka här.
BLI INTE LURAD GOTT FOLK!

121005
Nu fick jag läsa att samma reklam hade handlat om tabletterna Organaslim och Organa cleanse. Funkar inte länken så prova denna.
HA HA HA vad de är riktiga uppfinnare! Kan inte någon göra något åt detta företag?

Läs även denna.

OBS!Läs gärna mina recensioner på http://www.luckyhjo.com/search/label/recension innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.


UPPDATERINGAR:

20121229
Företaget har nog bytt taktik och annonserar nu på en annan sida. Hittade denna på Facebook, de har stängt av kommentaren pga skräppost står det. Blir båda förbannad och retad. J…la svin!

_______________
OBS! Läs gärna mina recensioner på http://www.luckyhjo.com/search/label/recension innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.
VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

4 thoughts on “SlimVida och Colon Flow

  1. hej Emma, tack för din kommentar…nu är jag faktiskt försiktigare och inte lita helt på allt jag ser och hör efter att ha blivit lurad några gånger så lär man ju att skydda sig mot storkarna. som jag har nämnt i mitt inlägg så hade jag skapat ett e-kort med 40 kr laddning så de skulle kunna inte dra ut mer pengar såvida jag inte missat men jag tror inte det. Har inte hört nåt mer efter min retur så jag hoppas verkligen att det är ett avslutat kapitel.Gör som en vana att alltid skapa ett e-kort när du handlar på internet även till de som du kan lita på. man vet ju aldrig när du blir drabbad. Önskar verkligen att någon kan göra något åt dessa företag.

    Like

  2. Dessvärre blev jag också lurad. Jag ville väl eg. inte testa produkterna utan läsa mer på själva förpackningarna då det inte gav mycket information. Vet inte hur jag tänkte när jag beställde men tänkte ja 2×20 spänn så är det klart sen. Jo eller hur, sen fick jag reda på att de kostar 650 kr styck. Kul för någon som har 2000 kr kvar när alla räkningar är betalda. Har precis fått hem paketen efter att ha pratat med kundtjänst 2 gånger. Så de ska väl skickas tillbaka direkt utan att öppna.Hur har det gått för dig? Har de dragit mer pengar? Funderar på om jag ska ringa min bank och spärra mitt kort så de inte kan dra pengar ifall att. Jag gjorde ju inga e-kort. Så långt tänkte jag ju inte men ska definitivt börja med det nu! Eller ja tänker inte gå på sånthär skit igen.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: