Var så nära att bli våldtagen

Bodde i en hyreslägenhet och det finns den här snygga damen som bor granne till oss, stora bröst och kurvig. Hejar på varandra emellanåt men har aldrig pratat så mycket med henne.

Denna dag var hon så pratsam, hon visste att jag syr kläder och frågade om jag kunde hjälpa till att ändra hennes klänning. Ja visst, det skulle jag göra…hade dock inte så mycket tid denna helg men kan komma förbi och titta på klänningen lite senare under dagen.

Hade lite tid över denna dag och gick över till henne. Hon var så trevlig, vi satt vid köksbordet och pratade och visade mig hur hon ville ha klänningen. Märkte att hon satt så nära mig och kom närmare och närmare till våra bröst nådde varandra när jag skulle mäta henne, till slut så var hon på mitt ansikte och började kyssa mig och stoppade hennes plötsliga blivit spetsiga näsa in i min mun. Blev livrädd och började skrika. Det visade sig att det var en man som var uppklädd till en kvinna. Så stark han var men jag lyckades hålla emot båda hans händer och ropade på hjälp. Gud det här är min död tänkte jag och fortsatte att ropa på hjälp men det verkade som ingen kunde höra mig.

Skrek så mycket jag kunde och vaknade med tacksamhet att det var bara en mardröm. Herre Gud det kändes så verkligt! TACK & LOV det var overklig!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: