Hem party – Nej tack!

Jag tycker inte om hemparty som Tupperware, Madame Chic, Mary Kaye, Party Light för att nämna några.

Jag tycker att de som går på hemparty är lättlurade…så kan jag säga nu efter att jag har varit en återförsäljare i många år, först av Tupperware (plast hemartiklar) och sedan Madame Chic (kosmetika) – ett svenskt företag faktiskt.

Hos Tupperware var ju så här då när jag hade den att man får 20% av sin försäljning  som återförsäljare (om jag minns rätt, det var så länge sedan) och sedan ska man ju köpa tackgåva till sin värdinna på halva priset, och för att inte glömma presenter till alla gäster även de som inte handlar. Hade man inte sålt så mycket som över t.ex 2500 kr så hade man inte tjänat någonting. Inget för bensin och man har jobbat gratis. Man ska ju också leverera plast grejerna till sin värdinna, det är ju 2 resor det!. Och vet ni vem som vinner på det? Det är ju de som sitter på toppen. Inte behöver jobba något men ändå så får de åka på resor, seminarier, får bilar, smycken och så vidare, gratis alltså! Stackars återförsäljare säger jag bara. Och gissa vem som betalar på dessa! Det är ni gott folk, som tror på dem. Bra grejer är de inte alls heller, man kan ju köpa likvärdig plast på en tredjedel av deras pris. Plast är alltid plast oavsett märket, man måste inse det också tycker jag.

Samma sak med t.ex Madame Chic, ett svenskt företag som grundades av en kvinna i Västra Götaland. Är de så riktig bra produkter som de säger varför säljs de inte i affären? Eller på apotek? Snälla, tro inte på sånt! Det är deras sätt att lura folk så att de som sitter längs upp kan ha råd till sina lyxiga vanor.

Alla produkter som säljs via hemparty är lika bra som sakerna som säljs på Rusta eller B o B! PRISET ÄR SKILLNADEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: