Handsvett – Absolut Torr hjälper

Har haft handsvett sedan 20-årsålder…det störde mig inte riktigt när jag bodde i Asien i och med att vi brukade inte tog i hand när man hälsar. (nu gör de nog det, som en inflytande från väst eller USA)

Det var ju så pinsamt när jag kom till Sverige, man hälsar i hand och jag tycker det var så otrevlig när man är så svettig i handen, de kanske tycker så äckligt. Är ändå tacksam att jag inte svettas någon annanstans.

En dag för ca 20 år sedan upptäckte jag ett botemedel på apoteket, Absolut Torr effektiv mot alla typer av svettningar, t ex armsvett, handsvett och fotsvett.

Från början använde jag även i armhålan men sedan upptäckte jag att den förstörde plaggen, fick t.ex hål på kläderna vid armhålan. Det är nog ok om man sover med ärmlös linne eller liknande. Nu använder jag numera bara för händerna för att jag hade märkt att om jag inte svettas i händerna så inte heller i fötterna. 

I början av behandlingen gjorde jag nästan varje natt tills jag märkte att det började verka, ca en vecka. Sedan räckte det att jag tar på mig 1 eller 2 dgr i veckan eller tills jag märker att jag svettas igen. Det är verkligen effektivt men man måste ha tålamod i början. Det verkar inte direkt efter behandlingen.

Nu känns det så skönt att jag kan hälsa i hand utan att bli nervös om handsvetten. Blir tom med mallig särskilt när jag hälsar på någon som har handsvett också. Synd bara att jag inte kan säga mina hemligheter till vem som helst men jag hoppas många kan läsa denna.


Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: