Han ska heta Brynolf…

Strax före 7 på kvällen kom dottern och familj med katten. Han är så söt och liten. Det spelar nog ingen roll vad hade han för färg. Han verkar vara så go. Nästan som Fridolf fast han är hel svart. För ett tag glömde jag smärtan för Fridolf men just nu när jag tänker på honom så är jag gråtfärdig. Så svart att låta bli att tänka på honom. Den nya katten påminner ju lite om honom också så det blir inte lättare att koppla bort honom precis. 
Han ska heta Brynolf, 12 veckor gammal
Äter för första gången hos nya husse och matte
Första möte med storabror Grålle var lite reserverad
Grålle pratar med sin lillebror

121008 Uppdatering:
Våran lilla Brynolf är verkligen mysig, sover bredvid mig eller husse, följer oss överallt. Det var rätt lustigt för att det kändes som han hade känt oss hela tiden. Ser han inte någon av oss så skriker han som en bebis. Går husse ute så skriker han också som galen tills jag ropar och trösta honom.

Det känns som Fridolf har fötts upp på nytt en så kallad reinkarnation. Han har gett mig så mycket glädje så jag kan tänka på Fridolf och titta på hans bilder utan att gråta. Så märkligt att ett litet djur kan göra så mycket för en människa.

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: