Realistiska mode will jag gärna skapa

Jag har alltid älskat mode, det bästa jag vet!  Problemet är att ofta är de bara skapade för långa, smala, platt bröstade  tjejer eller transvestiter. Kurviga tjejer och runda damer kommer oftast inte i dem. Det är bara för att de som skapar mode är oftast homosexuella män och de skapar mode som efterliknar sig själva och då är inget som riktiga kvinnor kunna ha.

Har inget emot homosexuella, måste bara vara klar om det. Jag tittar ofta på sådana program med homosexuella med som top model och dyl. Men jag önskar att de även kan skapa mode till riktig kurviga damer. Det är det jag ska försöka att skapa om jag har möjlighet, ett mode för riktiga damer som skapats av en riktig DAM, menar “MOI”!

Ibland måste vi tjejer vara realistiska, visst är det fint om man är smal men oftast när man har nått 30-40 års åldern så kan man inte hindra valkar och vissa bilringar här och där längre så det är bara att acceptera det. Så är det bara. Då behöver man kanske inte klä sig i tajta och åtsittande plagg längre som en tånåring brukar göra. Man ska anpassa sig till åldern kan man säga.

OBS!
Läs gärna denna innan du beställer på nätet.

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: