HELP OWL om KenzaTrim och KenzaPure

HELP OWL lustig eller?

Råkade hitta denna sida när jag kollade min bloggsstatistik idag…

Skickade ett svar enligt nedan men efter ett tag redigerade jag mitt inlägg. Plötsligt försvann det, hittade inte mer så jag skrev om hela inlägget i tron att något har gått snett, jag gjorde kanske fel, och för säkerhetsskull sparade jag också inlägget i min dator som nedan:

“This company is a SCAM. They have this website written in Swedish which look like reviews from other product users but these so called users are fictive users.
When I first saw this website about 2 months ago, it was about SlimVida and Colon Flow, now lately if you check the same link as before, it is now about KenzaTrim and KenzaPure. I also found out from other customers that earlier, this website was about Organaslim och Organa cleanse.
We who have tried these products are lucky to be alive after eating these products. Who knows what they are made of?
Please spread this knowledge so they can stop fooling people.
You may want to read about my reviews about these pills, written in Swedish but you can use the translation gadget available on my blog.
http://www.luckyhjo.com/2012/08/slimvida-och-colon-flow.html

Till min förvåning…även denna försvann men inte andras inlägg, bara mitt. Nu undrar jag om HELP OWL är en pålitlig sida. De kanske inte gillade mitt svar, som just talade om sanningen om dess bluff pillren. Besök gärna och döm själv.

Uppdatering:
Nu är min tredje svar/kommentar borttagen också, jag ger upp! Alltså vad är detta för en sida? Jag fattar ingenting!

121013
Skrev inlägget igen, får vi se hur länge den kommer att vara till de tar bort det igen. Kolla gärna på länken nedan:
http://www.helpowl.com/q/Reader’s%20Digest/Coupons,-Savings-and-Deals/trial-pack-kenza-trim-associated-line/218432

Ja, som jag redan befarat…mitt 4:e inlägg är borttagen också men ska hålla på så länge jag orkar.

http://www.luckyhjo.com/2012/10/kenzatrim-och-kenzapure.html

OBS! dessa 2 svaren nedan är de enda som blev kvar, naturligtvis, säger man emot KenzaTrim så blir du borttagen. Prova att lägga upp ett svar så får du se!

Answer #1: Posted by mhuhta on October 14th, 2012 10:51 AM
Answer #2: Posted by lingpoon57 on October 4th, 2012 12:05 AM

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

2 thoughts on “HELP OWL om KenzaTrim och KenzaPure

  1. Jag högaktar personer som verkligen ifrågasätter innan. Du verkar vara precis som jag försöker få mina elever att ta med sig, nämligenTro ej på allt som skrivs, sägs eller visas utan att först ifrågasätta de bakomvarande orsaker till VARFÖR det över huvud taget visas, sägs eller skrivs. Men för att kunna ifrågasätta utan att verka dum, så måste man se till ha kunskap och kompeten i ämnet.Kul se det finns fler än mig själv bland alla dessa "naiva får" av människor på denna jord.Fortsätt enligt din överetygelse.// knollrad_kalkyl@hotmail.com

    Like

  2. Jag högaktar personer som verkligen ifrågasätter innan. Du verkar vara precis som jag försöker få mina elever att ta med sig, nämligenTro ej på allt som skrivs, sägs eller visas utan att först ifrågasätta de bakomvarande orsaker till VARFÖR det över huvud taget visas, sägs eller skrivs. Men för att kunna ifrågasätta utan att verka dum, så måste man se till ha kunskap och kompeten i ämnet.Kul se det finns fler än mig själv bland alla dessa "naiva får" av människor på denna jord.Fortsätt enligt din överetygelse.// knollrad_kalkyl@hotmail.com

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: