jenjenhouse.com

jjshouse.com 

DU FÅR VAD DU BETALAR FÖR…
Läs gärna denna first innan du tänker beställa festklänning på nätet och på denna sida.

Hittade denna sida och blev förvånad, WOW! hur kan de sälja så billiga festklänningar? Nästan gratis  ju!

Men som vanligt, jag kollar alltid vad andra säger om något så jag googlade på just denna sida och ooops! vad mycket man kan läsa om den. Inget är bra faktiskt!

Kolla gärna denna länk. Denna finns (OBS! fanns, det är numera bara jjshouse som finns kvar) med i listan på “Do not buy list” (inte köpa lista) i USA. Klicka gärna på länken för mer info.

Man kan välja webbutföranden i olika språk, det står inte var deras säte är men om ni läser länken så förstår ni kanske varför.
“BEWARE” står det till exempel och alla som har provat varnar ju om att inte handla hos denna men ni bestämmer ju själva, som sagt googla gärna om denna innan ni beställer så får ni reda på andras erfarenheter. Enligt recensionerna är denna sida yngre än 6 månader så det kanske värt att prova om ni törs. LYCKA TILL!

Besök hjolycka.com, i stället…de har eleganta och glamorösa festklänningar och riktig moderiktiga kläder i olika storlekar och färger, prisvärda och hög kvalité. Säljer även billiga och kvalité elektronik och märkes underkläder. Ja, här finns det mesta! 

UPPDATERING: 130108

jenjenshouse.com har visst bytt namn, de heter numera jjshouse.com

Jag vet inte riktigt men går man in på jenjenshouse.com finns ju fortfarande, så antagligen så kör de parallellt. Det finns ju alltid någon som nappar på deras låga priser, men som sagt, det är imitation som de säger här på just de sidorna jag har länkat.


UPPDATERING 130119:
Såg just att dessa företag annonserar på Google och på detta blogg altså min blogg men ni får ju bestämma själva om ni vill handla hos dem. Dessa annonser visar ju automatisk på min blogg men jag har inget med dem att göra.
För säkerhetsskull så har jag klippt en länk för att de försvinner ibland på mina länkar. Vänligen uppmärksamma på Dorothy Pavek – Baldwins inlägg här nedan. Hon tror att jenjenhouse, jjshouse och tbdress webbsidor är det samma. Prova och bedöm själva. Skriver bara vad jag ser och läser. Det är ni som får bestämma.

UPPDATERING 130120:

Kollade upp det här för sköjs skull och titta vad jag hittade:

Kolla gärna upp själv genom att klicka på länken eller på bilden ovan.

NEDAN ÄR KLIPP SOM JAG SNÅTT FRÅN EN AMERIKANSK RECENSIONSSIDA.
Besök gärna denna sida så får du veta mer.

jenjenhouse.com reviews

jenjenhouse.com

Jen Jen House Knock-off News

Visit this site: jenjenhouse.com

jenjenhouse.com was first caught selling knock-off dresses on July 24th, 2012. We received correspondance from an attorney representing jenjenhouse on November 15th, 2012, basically accusing TopPromWebsites of lying and defamation; and threatening legal action if we do not remove this post. Below is a copy of the email we received, and our response to each section in blockquotes.

From: James R. Davis, II xxxxxxxx@arentfox.com
Subject: JenJenHouse.com

Message Body:
Dear Mackenzie,

This law firm represents Readmob Technologies (HK) Limited, the owner and operator of the Web site http://www.jenjenhouse.com I am writing about numerous false, misleading and defamatory statements posted on your Web site alleging, among other things, that my client “has been caught selling knock-off prom dresses” and “Consumers have submitted that this site is using images illegally under US Copyright Law to deceive customers into buying poorly made knock-offs.”
http://www.toppromwebsites.com/jen-jen-house-reviews-scams-do-not-buy-jenjenhouse-com.html

My Response: TRUE. Top Prom Websites does have a post saying this, but nothing on that page is false or misleading.


At your site you also claim that you have conducted your own investigation and determined that my client is “illegally selling multiple prom dress lines using the manufacturers [sic] pictures. These dresses are imitation and not authentic.” You have not provided any substantiation for these serious allegations regarding counterfeiting and other illegal activity. I invite your to provide the specific details and results of your investigation. You have provided Facebook postings and links to some third party sites, many of which promote and praise my client’s products and services, and none of which allege violations of the U.S. Copyright Act or otherwise substantiate your claims.

My Response: TRUE. See the attached screenshot (.jpg) for “substantiation for these serious allegations.” I marked the images with yellow text to identify who the copyright owner is.


In fact, my client does not sell “knock-off prom dresses” and has never “been caught” doing so. Readmob Technologies (HK) Limited also does not make illegal or unauthorized use of third party photographs. To the contrary my client owns all the proprietary images displayed on the http://www.jenjenhouse.com site.

My Response: FALSE. Your client does (or did) sell knock-off prom dresses (See the attached screenshot, again). And as of November 16th, 2012 at 2:00am GMT, those pictures are still hosted on your clients server(s), so technically, your client is still in violation of the Digital Millenium Copyright Act.


There is absolutely no factual basis or substantiation for the claims you are making. Your actions have been knowing and willful, and have resulted in irreparable damage to my client and its reputation. I am writing to request that you immediately take down from your Web site – and any other site or forum that you operate or control – all defamatory claims regarding my client, and its products, services and conduct.

My Response: FALSE. The evidence is attached to this email. I only attached one screenshot because it takes me too long to look up all the style numbers, but I have more. Everything I have stated on this website is factual with evidence to support our claims. I doubt your client was “irreparably damaged” by my little site, or any of the other dozen major review sites where consumers are saying the same thing. Your client was most likely “irreparably damaged” when they thought they could profit off of doing something illegal, and trying to deceive consumers into thinking they are buying the real thing.


Please comply with the requests in this letter by the close of business on November 16 and respond in writing by confirming you have done so. I hope you share my client’s interest in reaching an amicable and prompt resolution and I look forward to hearing from you.

Sincerely,
Jim Davis

On a positive note, we have looked over (re-reviewed) jenjenhouse.com again, and would like to thank them for (recently) removing the infringing content. We have removed them from the ‘do not buy list,’ updated the listing/review page, and have added the visual evidence as you suggested in your letter.

Please note that in the past, companies have “hidden” their images simply to pass our inspection, and then put them back up when a new season comes around. If we receive any more proof that JenJenHouse.com is using manufacturer’s images without permission, we will republish this consumer warning to the ‘do not buy list.’

Regards,
Top Prom Websites


We will update this post with any other information we receive.

TLDR; (summary of this post)
– July 24th, 2012: JenJenHouse.com added to list.
– September 15th, 2012: Most recent screenshot of them participating in illegal activity.
– November 15th, 2012: Notified us through an attorney that they removed all infringing content.
– November 16th, 2012: Re-reviewed site; they removed infringing content. Removed from TPW knock-off list, updated this post/page.

Consumer submissions below:

http://www.scamadviser.com/check-website/jenjenhouse.com

http://www.reviewcentre.com/Wedding-Dresses-and-Clothing/JenJen-House-www-jenjenhouse-com-reviews_1539401

http://www.sitejabber.com/reviews/www.jenjenhouse.com

http://www.reviewopedia.com/jenjenhouse-com-reviews

___________________

OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet. Klicka på recensioner på menyn ovanför.

VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: