Sheer Cover

SHEER COVER® MINERAL FOUNDATION – 100% NATURLIGA MINERALER!

Jag har använt många puder märken under alla år från den dyraste till den billigaste på marknaden men år 2007 upptäckte jag denna underbara mineral puder och har aldrig bytt till något annat märke sedan dess, den bästa som finns enligt mig. 
Jo, reklamen om Sheer cover är faktiskt sant. Jag är verkligen skeptisk med alla dessa reklam i mängder men Sheer cover kan du lita på. Du behöver ingen annan make-up om du inte vill. Köp gärna en riktig puder borste så blir det ännu bättre. Medföljande borsten har inget fel på men jag föredrar en mjuk och rak topp på borsten, fick denna av en vän som säljer Mary Kay, den är faktiskt bra men skulle inte köpa den själv, för dyr när du kan köpa likvärdig i en affär som är ca hälften av priset.
Det bästa med denna produkt är att den gör att ditt ansikte ser naturligt ut på fotot till skillnad från många märken, du ser verkligen målad ut på bild och kanske till och med ser ut som en clown eller zombie, men inte med sheer cover, jag lovar! Dessutom är den så drygt, en sådan förpackning varar ett halvt år för mig och använder nästan varje dag. Jag behöver inte retuschera make-upen hela dagen, den sitter länge tills jag tvättar av mig på kvällen. PRISVÄRT dessutom! se till bara att du får färgen som passar just din hudton.
Prova gärna sheer cover som sagt, du kommer att se skillnaden. 
_____________

OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet. Klicka på recensioner på menyn ovanför.

VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: