Karstorp Hotell och Konferens

Fuskade idag, fy på mig, men himla gott var det!

Har aldrig varit här men hade med mig min GPS, jag trodde den visade fel igen som den gjorde på vägen till Skövde, den vill att jag skulle ta små vägar i skogen. Följde den först men insåg sedan att jag kunde ha tagit en bättre och större väg, det tog längre än vanligt men jag hann ändå. Var framme en kvart tidigare. 
Bjuden på förmiddags fika, smörgås med skinka, paprika och sallad, åt halva mackan, var så hungrig, kunde inte låta bli. Jag försöker ju att undvika kolhydrater. Till lunch fick vi först sallad buffé sedan lax med något grötliknande ris till, smakade men det var inte så gott så jag åt bara laxen, det var gott i alla fall. Citronkräm med chockladsås och mycket söt därtill till efterrätt. mmmm, jätte gott! :D:D
Kunde inte låta bli, det blev gott till kaffet, sen var det eftermiddags fika också men jag tackade   nej…wienerbröd och massa kakor, då åkte jag hem, orkade inte längre ha ha ha!
Skickade dessa uppdateringar på Twitter:
“Var på kurs om lag och avtalsförsäkringar, anordnades av Svenska Näringslivet, försöker inte somna, snart mat 🙂 ser fram emot :D”
“Var för blyg att säga att jag inte tål laktos när de frågade så nu sitter ja här med uppblåst mage 😦 det brukar ju godare också med vanlig mat så jag struntar i.” 
På vägen hem åkte jag förbi Shopping centret och köpte skridskor till mitt barnbarn som börjar på skridskoskolan efter ny år, en födelsedagspresent när han fyller 3 år om 2 veckor. Hoppas han kommer att tycka om dem. Annars kan de ju byta i så fall.

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: