Retande reklambild av svenska-halsonyheter.com

Denna bild på min Facebook har retat mig oerhört…OMG hur får man bort denna? Är det någon som vill se ut så här eller? Inte jag i alla fall, ser ut som en slamsugare eller fisken som heter algätare eller  vad tycker ni?
Jo, inte bara retar mig utan även gör mig så förbaskat arg för att när man klickar på den så kommer man till en sida, liknar Slimvida och KenzaTrim och allt de där jag hade recenserat tidigare här. Oh vad de är överdrivna! Visar t.ex en bild på en äldre dam innan behandlingen och en efter bild som ser ut som sin dotter, har till och med olika ögonfärg på de bilderna och dessutom hur fort växer hennes hår då på bara 2 veckor, samt att ögonbrynen blev även mer markerad efter bara 14 dagar (se nedan). LÖJLIGT! Prova t.ex att lägga upp en ärlig kommentar så kommer man aldrig med precis som Slimvida mm mm.
Herre Gud alltså! Vem går med på sånt? Inte jag! efter att ha provat på olika skräp preparat så har jag lärt mig…en läxa dessutom!
Tänkte bara att om ingen som går med på sådana skräp så ingen kan bli lurade heller och då kommer de här oseriösa företagen som säljer dessa skräp inte kunna lura folk heller så det är upp till er gott folk om ni vill gynna dem. DET ÄR VAD JAG TYCKER!
Det är ju öppenbart inte samma person,
kan gissa mor och dotter
ÖVERDRIVET TILL FULLO!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: