En riktig dålig dag…

Bilbesiktning

Var på bilbesikntning idag. Kom på i morse när jag kom till jobbet att jag hade ingen spolar vätska så ringde jag min man och frågade om han kunde hjälpa mig att fylla på och det gjorde han. Det är ju bra och ha en man ibland ha ha ha. Kan ju nästan inget om bilar, jag bara kör.

På vägen till bilbesiktningen provade jag att spola men den vänstra funkade inte, det är ju kalt också och förmodar att den är frusen så när jag kom fram fixade jag lite gran och då fungerade så småningom. 
Det gick ju inte igenom! det var det värsta! Det var en glapp i yttre styrleden på vänstra hjulen så det blir en ombesiktning så klart!  
Efter besiktningen skulle jag hämta min vän på jobbet och skulle vi gå till katolska kyrkan att prata med prästen angående föreningen som vi har just bildat. Men vännen glömde att ringa prästen och boka tid så det blev ingen. Åkte vidare och handlade i stället på ICA MAXI.

Wayne’s Coffee 

Innan jag kunde handla gick jag och åt lite mat, var jätte hungrig. Var på Wayne’s Coffee och beställde räksallad. Hade förväntat mig en mumsig salladstallrik med mycket räkor men det blev inte så. Några räckor, med några skivor avokado, bönor, linser, torkade tomater bla.

iPhone 5

När jag kom hem så klagade jag för min man att min nya iPhone 5 inte ringer utan bara vibrerar och då bad han mig att ringa till Apple store supporten, tvingade mig nästan. Fick vänta i ca 5 minuter sedan pratade med supporten kanske i ca 30 minuter utan att kunna ta fram ljudet. Fick återställa iPhonen och återställa programramvaran. Det skulle ta 21 minuter för återställning och menas den jobbar ringde jag min son som har en iPhone 4S och då misstänkte han att det var den knappen som sitter längst upp på vänster sidan. Och så enkel var det ju men varför visste inte supporten det? Och varför hade han inte ens en iPhone 5 till hands när han sitter i supporten. OMG jag som alltid har haft bra erfarenhet av MAC och Apple. 
Och alla mina appar är borta! Vem ska jag skylla på? Min man som tvingade mig att ringa eller supporten som inte kan? eller jag jag som inte undersökt telefonen innan jag ringde?
JAG HAR ALLTID TÄNKT NOGA INNAN JAG GÖR NÅGOT MEN VET INTE VARFÖR JAG LYSSNADE PÅ MIN MAN.

_______________

OBS! Läs gärna mina recensioner på http://www.luckyhjo.com/search/label/recension innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: