Top Model Sverige

Jonas Hallberg

Detta program har nog gått i många omgångar i Sverige, har sett trailern några gånger men jag har aldrig tittat på det trots att jag älskar USAs Top Model med Tyra Banks. Oh vad jag älskar henne och avundas av hennes framgång och skönhet. Jag tycker också om hennes medarbetare som Miss J Alexander och Mr Jay och inte minst hennes fotograf Nigel Barker och de snygga supermodeller juryn. 
Anledningen till att jag inte hade lust att titta på var Jonas Hallberg. Det spelar ingen roll om han är Hollywoods stylist, jag har så svårt att tycka om honom. Jag vet inte, han är för mycket! Maskulös och ändå bög, det passar inte riktigt och hans sätt att prata, jag mår nästan illa. Att han är bög är inte problemet. Jag har bög kompisar som jag umgås med ofta och jag älskar dem, så snälla människor finns inte men just Jonas Hallbergs sätt…OMG förlåt mig!
I alla fall så tittade jag på det programmet häromdagen, råkade vara med när jag spelade in ett program innan och låta den vara gå i några timmar. Ah jag vet inte om jag ska fortsätta följa den men i så fall det är bara för att jag är nyfiken på vad som händer sedan inte pga Jonas Hallberg, vill gärna slippa se honom om det går. sänka ljudet när han pratar…ah jag vet inte. Tycker bara att de fina fick åka ut. 
Caroline Winberg däremot är fin och skön så jag kanske fortsätter ändå…

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: