Sally Hansen Hard As Nails Wraps

Gör naglar starkare och hårdare inom 60 sekunder! Vilket ger en klar, slät och blank yta! Den perfekta hjälpen för svaga, sköra och skadade naglar.
Detta är faktiskt sant…har provat allt sedan tonåren men äntligen har jag hittat den! Det enda negativt som jag inte är nöjd med detta medlet är att när den bli gammal eller har använt några gånger så blir inte finishen lika blank längre utan det bildas små bubblor på naglarna efter den har torkat och att naglarna blir gulaktiga. Men första 4-5 appliceringar är bra, jag tror nästan att den har en för stor förpackning. Det är kanske bättre om de minskar förpackningen och reducerar priset i stället för annars  hinner den att bli för gammal om man inte har gjort av med allt inom 3-4 månader.
Annars tycker jag att den gör vad den har lovat. Funkade perfekt till mina mjuka, sköra och svaga naglar. Nu har jag fått långa och starka.

Så här långa kunde jag få mina någlar

har inte målat dem i snart 2 veckor så ser man utväxten men fortfarande långa i alla fall.

________________

OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet. Klicka på recensioner på menyn ovanför.
VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: