Tulips Rökt Fläskfilé

Var inne på Netto på vägen hem från jobbet idag och köpte denna kött bit. Håller ju på med LCHF dieten  så jag längtar på en smaskig salladstallrik. Har alltid sallad hemma med bla isbergssallad, gurka, tomater, roccolla sallad och blandade sallads blad i påsar. Jätte gott att blanda. Har faktiskt vant mig att äta sallad i stället för kolhydrater som ris, pasta och potatis och verkligen längtar efter en salladstallrik emellanåt.
Oh ja, men det är inte därför jag skriver om denna kött biten. Det är bara att jag hade förväntat mig en riktig filé smak men jag blev så besviken…det smakade ju som kassler, kunde lika gärna köpt en kassler bit så hade den åtminstone inte kostat lika mycket som detta. Blev mät i alla fall, ska inte klaga. Jag är inte så petig som tur var. Brukar ju handla på ICA (nästan alltid) men jag åker ju förbi Netto till och från mitt jobb så det är lämpligare att gå in dit ibland när jag inte orkar åka runt staden för att åka till ICA. Så kan det gå…
Läs gärna om mitt inlägg om LCHF dieten här.
____________________
OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet. Klicka på recensioner på menyn ovanför.
VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: