iPhone

Min iPhone 5

Köpte min iPhone 5 i början av januari…är jätte nöjd. Är jätte glad också att jag väntade ett tag, hade haft planer att byta till iPhone i många år. Hade köpt HTC touch HD våren 2009 bara för att min fd arbetskompis hade pratat så mycket bra om den men ärligt talat så var jag inte nöjd. Jag köpte den för så mycket pengar så det måste dröja innan jag byter igen tänkte jag och det gjorde jag också. Det finns faktisk bra saker med den också som inte iPhone har men det är det enda i så fall. Läs gärna min recension om denna senare. Jag köper ju alltid telefon utan abonnemang och jag betalade 8000 kr för den då och det är mycket pengar på en gång som ofta tänker jag att det är rena slöseri med pengar men man vill ju vara modern som alla andra tror jag.

Bytte till mac i början av 2010 och var mycket glad över. Känns som allting blev enklare och ville ju som sagt byta till iPhone också men jag lugnade mig lite men till slut så gick det inte längre. Det gick ju inte att surfa med den gamla HTCn. Har ju som sagt ett kontant kort också och det tickade ju bara pengar utan att kunna öppna en enda sida. Så ledsam faktiskt men så köpte jag min första iPhone och allting blev snabbare…att byta sidor, byta program och oh så enkelt. Det har aldrig varit på min gamla HTC. Min man sa ju att jag skulle vänta ett tag till för att det skulle komma ut en ny iPhone 5S eller något sådan men jag kan inte vänta längre. Denna får bli min telefon tills det inte går att surfa längre. Har valt en med 32 GB också så det får plats med mycket mer.

Det enda som jag inte är förtjust i denna produkt är att när mitt barnbarn tittar på någon film och råkar peka på skärmen så händer det något t.ex att den stängs eller byter en sida. Skärmen är alltså så känslig både för gott och ont, men annars kan jag ge denna en full pott.

Läs gärna om denna underbara produkt här.

_______________
OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet. Klicka på recensioner på menyn ovanför.

VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: