Widevine Media Optimizer

“Widevine Media Optimizer” Vad är detta och hur får man bort?

Har fått en popup om att uppdatera “Widevine Media Optimizer”. Jag har aldrig sett det förut, vad är det för något? Hittar inte något sådant program i programmappen. Har googlat om detta och fått information att det kan vara en trojan som sprider farliga annonser som riktar in sig mot användare av Safari, Chrome och Firefox.enl denna länk.
Det är att lura folk att installera något som de tror att de behöver men i själva verket laddas det ner ett tillägg till din dator som gör det möjligt för personerna bakom trojanen att välja vilka annonser som ska visas på de webbsidor du besöker. Syftet med detta är att förmå dig att klicka på dessa på så sätt är möjligtvis stor att de kan få tag på dina personliga information och i värsta fall dina pengar.


Antagligen är detta inte farligt om man inte installerar men det ploppar upp hela tiden. Jag brukar tvångavsluta den bara men finns det något annat sätt att ta bort den så det inte kommer upp någon mer gång? Finns det någon där som vet?
Är osäkert om jag hade klickat på uppdatera tidigare men programmet finns ju inte som sagt i programmappen. 
Uppdatering:Googlade om just denna och hittade denna sida i engelska. Följde instruktionerna och hoppas det inte kommer tillbaka.
________________

OBS! Läs gärna mina recensioner på http://www.luckyhjo.com/search/label/recension innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: