Vatten, naturlig medicin

Vatten är den livsviktigaste på jorden

lånad bild

Den består av väte och syre, som är viktig för allt känt liv.  Rent, färskt dricksvatten är nödvändigt för människan och andra livsformer. Vattenförbrukningen är stor här på jorden, inte bara för att dricka och  producera maten men också används för att bevattna odlingar, tvätta sig rent och mycket annat men vet du att vatten är också den billigaste medicinen? 

Jo, det är sant…Vid hosta och förkylning, att dricka tillräckligt vatten gör att slem i lungområdet blir tunt och inte lika segt, hjälper även kroppen att göra sig av med slem och man får en mindre irriterad hosta. 


Vatten sköljer bort skadliga orenheter och toxiner ur kroppen och hjälper till vid produktionen av slem. Extra tillförsel av vatten är särkilt viktigt när man har förkylningssymtom. Brist på vatten kan göra förkylningen eller hostan värre. 


Vatten hjälper inte bara till att förhindra förkylningen, men hjälper dig också som har en förkylning att må bättre. Att dricka mer vatten kan hjälpa dig att bygga upp ett starkare immunförsvar, så drick mycket vatten nu och håll dig frisk hela livet!


———————–

OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: