Lady finger eller okra

Många människor i världen lider av diabetes. Hittade på nätet ett enkelt botemedel mot denna sjukdom. Har ingen aning om det är sant men det är väl värt att dela och informera andra, vem vet jag kanske räddar ett liv. 

Min mamma hade diabetes och därmed fick komplikationer i hjärtat och andra organ. Hade önskat att jag hittade denna tidigare. Den kanske hade räddat hennes liv. Saknar henne så hemskt fortfarande fast det är 11 år sedan.

I alla fall lady finger eller okra som den också heter är en naturlig grönsak som kan användas som ett botemedel mot diabetes. Istället för smärtsam och dyr behandling som finns tillgänglig på marknaden

Lady Finger Ett enkelt botemedel mot diabetes
Hur kontrollerar diabetes av Lady Finger?
Här är det enkelt tips för att kontrollera diabetes från lady finger. Ta två eller tre lady fingrar. Skär dem från mitten och lägg dem i glas fullt med vatten. Lämna dem för hela natten. På morgonen ta bort lady finger och drick vatten före frukost. Upprepa samma process varje dag kommer att hjälpa dig att sänka din blodsockernivå. Denna enkla tips är bättre än många andra smärtsamma behandlingar. Färsk lady finger är bättre än kokta.

Hur råa Lady Finger kan hjälpa till att bota diabetes?

Låg G.I mat:
ordet G.I står för glykemiskt index. Den person som lider av diabetes bör ta diet berikad i glykemiskt index. Ungefär 20 G.I finns i okra. Det är mycket låg. Diabetespatienter kan enkelt använda Okra recept som sin måltid för att fylla sin mage och även hålla sin blodsocker nivå.

Bekämpa njur-sjukdomar:
Okra är också bra för att hindra kroppen från olika njursjukdomar. Det anses att ha ett hög sockernivå effekt om båda njurarna är dåliga. Så genom att ta okra dagligen kommer att hindra dina njurar. Ha en måttlig mängd okra dagligen om du är en diabetiker.


Lösliga fibrer:

Lösliga fibrer är mycket viktigt att hålla dina njurar friska. De spelar sin roll i matsmältningen av kolhydrater. Lady finger är berikad med lösliga fibrer. Det saktar ner matsmältningen och därmed sänka sockerhalten i blodet. Dessa är några av de viktigaste skälen för dig att välja lady finger som en diet för att kontrollera diabetesen.


—————–
OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.

VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN! .

 Submit your website for free 

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: