ÄLSKA DIN KROPP!

ÄLSKA DIN KROPP villkorslöst innan du försöker ändra den.

Att dölja din kropp sänder ett budskap till andra och till dig själv: att du är obekväm med hur du ser ut och att din kropp är oacceptabel. Det skickar budskapet att göra sig själv acceptabel åt andra människor är viktigare än dina egna behov. Denna sommar, utöva rätten till bara armar!

Fler människor än någonsin tidigare försöker leva upp till en falsk bild av perfektion när det verkligen är vi perfekta i våra egna sätt eftersom vi alla är olika och varje person har en skönhet som ingen annan någonsin kommer att ha, eftersom det bara finns en Sverige i denna planet och vi måste alla lära oss att älska oss själva trots vad grymma saker andra kan säga, eftersom först när vi lär oss att acceptera oss själva för våra brister då kommer vi att vara verkligen nöjda i våra utseenden.

Du hittar säkert massa anledningar för att hata världen men om du vill kan du hitta miljoner av anledningar för att älska livet. Gör ett klokt val!

Om ni frågar mig dock så föredrar jag en sådan här kropp. Jag älskar kurvor och det är kvinnligt att ha kurvor. Tyvärr är modeskaparna har skapat en förebild av sig själva, de flesta är ju som bekant kvinnliga män, långa och slanka, det är ju de som skapar mode tyvärr.

Man ska se frisk ut inte döende, mager, skinn och ben. Hade jag varit mager hade jag blivit tokig och mycket orolig av min hälsa. Hälsan är viktigast för mig…Den saken är klar.

Inte vill jag se ut så här…ser inte friska ut
Det är min åsikt och bara min.

________________
OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet. Klicka på recensioner på menyn ovanför.

VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: