Genie Bra

Idag fick jag min beställning från TV-Shop, mycket spännande!

Tog storlek M och det passade perfekt tycker jag. Hoppas bara att den håller passformen i tvätten som de lovade i reklamen. Har haft några liknande tidigare men de här är bättre. Inte kanske den bästa som jag hade hoppats på men de är inte så dåliga heller. De är just ok.

Mitt tips är att välja en mindre storlek så blir det bättre passform och lyfter bättre. Jag är så glad! Hade tänkt att köpa dessa ett tag men tyckte de var för dyra, 399 kr för 3 st + 79 kr fraktkostnad, dessutom var jag lite skeptisk att det verkligen fungerar som jag ville ha dem för att reklamen brukar inte stämma, att de överdriver ofta men nu äntligen så vill jag ge de en chans, och nöjd blev jag!

Ni får inte tro att jag får betalt för detta, nej inte alls! Jag vill bara hjälpa andra som tänker kanske köpa bra och bekväma behå. Är själv trött på att använda bygel och fodrade behå, obekväma och obehagliga som sticker in i huden, jobbigt värre! Vill inte ha dem längre, jag har hittat mina älsklingsbehån.

Det enda som jag inte riktigt förstår är att det inte står märket “Genie Bra” någonstans på behån. Tänkte nästan att det kan vara imitationer men sen tänkte jag också…säljer TV-Shop verkligen imitationer? Hoppas inte. Se bara på modellen från TV-Shop…de har bredare  nedreband/kant. Vad tycker ni?

sitter nästan bättre på mig än modellen här nere

lånad från TV-shop

Kolla gärna uppdateringar här senare…ska berätta hur det går efter tvätten.

Uppdatering:
Jag trivs jätte bra  i dem men ärligt talat så vågar jag inte tvätta de i maskinen. Det är så latt att tvätta så jag gör det gärna för hand. Jag vill inte riskera att förstöra dem. Tycker om dem jätte mycket.

_______________
OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet. Klicka på recensioner på menyn ovanför.

VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: