Olstorp Sommardanställe i Tidan

Efter mässan idag åkte vi hem till min vän i Tidan och sedan var vi på Olstorp dansställe i Tidan. En vän bor ju ihop med ägaren och dessutom fyller hon år så vi var bjudna på middag eller mat buffe kan man väl säga, vid kl 17-tiden. 
God mat och dryck bjöds och vi blev mätta och belåtna. Fint väder hade vi också och vi satt ute hela tiden. Klockan var 9 på kvällen när de släppte in folk och då var det fortfarande ljus. Elisa’s bl.a bjöd på underhållning. Det var så trevligt!
Blev bjuden på dans många gånger men jag ville inte dansa med någon som är för full och dessutom håller i en flaska. Det ser inte så trevlig ut. Det kändes så obehagligt men jag dansade bugg men en trevlig man i min ålder ungefär och då hade vi jätte kul. Han kunde dansa också så det blev ännu roligare. 
Vid klockan 1-tiden åkte vi hem till min vän som bor i Tidan och fick midnatt mål 😀 innan vi åkte hem. När jag kom hem, mådde jag så illa, och fick reda på att juicen som bjöds var blandad med vodka. Det smakade väl konstigt men det var ju gott! Var nog bakis så jag sov hela söndag förmiddagen. 
Brukar ju inte dricka annars, bara smaka från kompisarnas glas ibland, det räcker. Jag vet vad spriten smakar i alla fall, och är glad att man inte har någon i familjen som dricker. 
Det har ju bevisat att alkohol är den värsta drogen som finns, enda skillnaden är att den är tillåten. 

___________________
OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: