Tommy Hillfiger solglasögon

Så nöjd med mina nya solbrallor, med polariserade linser, 2013 modell … direkt från leverans paket i butiken.
Roligt eftersom jag inte ens visste att det är ett varumärke. Optikern rekommenderade just de till mig och jag bara blev så förtjust i det för att de passar så fint på min platta näsa.
Jag har problem med mina ögon speciellt när det är mycket ljus, oftast blir de rinnande och det är smärtsamt ibland så jag har tänkt att köpa ett par bra solglasögon, hade aldrig ägd riktiga innan, bara sådana som är köpta i en vanlig mataffär eller klädaffär och planerade att ha antingen Polaroid eller Ray Ban. Sen insåg jag att jag inte har råd att köpa en Ray Ban, den modellen som jag gillar kostar 2200 kr och Polaroid ser så billig ut … jag vet inte, jag bara kände så.
Jag frågade min man om han vet om varumärket när jag kom hem och han sa ja, så jag började söka på internet och gissa vad jag hittade?
Kontrollera också skillnaden mellan tonade och polariserade glas. Det verkar som att polariserade har bättre skydd och är snällare mot ögonen. Jag vet det nu … så kom ihåg detta när du köper din nästa par solglasögon.
Jag antar att jag gjorde rätt val.

modell 1985 B/S

—————– OBS!
Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer kläder på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.

Submit your website for free. 

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: