bestpricesdress.com

Jag fick e-post från detta företag som erbjuder designer klänning på beställning…imitation så klart. Skickades till och med på 2 av företagets e-post adresser. Googlar ju ofta om jag får sådana erbjudande till mitt företag. Här är några recensioner från kunder. Bedöm gärna själva. Som sagt, man får ju vad man betalar för.

otroligt att de vågade till och med att lägga upp en bild
på kronprinsparet av England på hemsidan!

Läs recencioner här

Vill bara säga att bilderna de publiserar oftast är inte deras klänningar utan de är designer klänningsbilder som de syr efter själva sedan och imiterar så om kvalitet är inte avgörande för ditt val och du vill bara använda den en gång så det är kanske värt att ge de en chans. Själv skulle jag aldrig köpa något hos dem.

Handla hos hjolycka.com, pålitlig, bra kvalité och bra service. Har mycket att välja ifrån från den enklaste till den elegantaste, finns också billigare val.
—————–
OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet. Klicka på recensioner på menyn ovanför.

VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: