Le Mat Bed and Breakfast

Hotell Le Mat B & B – Göteborg

Jag fick ett bekymmer när jag fick reda på att min vän i Göteborg som jag var hos och sov över på min första dag av filminspelningen för drygg en vecka sedan plötsligt åkte iväg för att hennes mamma gick bort. Nu är jag här helt plötsligt utan någonstans att sova över. Det tar ju minst 2 timmar till Göteborg. Vi ska ju samlas så tidigt inför inspelningen kl 6 på morgonen, det finns ingen möjlighet att jag hinner om jag åker hemifrån samma dag. Jag måste hitta någonstans att bo så jag är åtminstone i Göteborg kvällen innan med tanke även för vädret, det snöar ju för fullt och är en snöstorm på gång igen. Min man tycker också att jag måste åka nu i stället för i morgon i det här vädret.
Så åkte jag bara till tåget utan att boka något innan. Kollade på nätet när jag satt på tåget och hittade detta hotel, nära Valand hållplats, det var ju bra. Tur att man har en iPhone ibland, allting är lättare att hitta, men jag hade svårighet att hitta just detta stället, det var ingen skylt, de håller på med reparation på en byggnad bredvid och hotellet är lite skymd, jag fick nästan gissa vilken byggnad det var.
När jag kom fram var dörren låst, fick ringa på ett nummer som finns på dörren. En receptionist kille kom och öppnade åt mig. Fick ett rum som kostade 550 kr,  jag tycker det var lite dyrt för ett sådant ställe. Fick betala högst 690 kr på Scandic i Stockholm, man kan inte jämföra med deras standard. Har också betalat mer men det var ju Hilton, man hör ju nästan skillnaden.
Väl, till slut fick jag betala 500 kr efter många momang, berätta nämligen att jag inte hinner äta frukost.
Klockan 4:40 torsdag morgon ringde min alarmklocka, gick på toan och borsta tänderna, det var allt, tycker inte om att duscha i en gemensam dusch, tvättade mig i alla fall igår innan jag åkte. Make upen får jag ju på plats innan inspelningen. Gick till hållplatsen som var 1-2 minuters promenad. Jag kom fram till Garage films kontor en kvart innan bestämt tid så fick vänta några minuter.
________________
OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet. Klicka på recensioner på menyn ovanför.

VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: