Varför blev jag politiker?

ÄGNA DIG ÅT DIN POLITIK I STÄLLET OCH JAG SKÖTER MIN! MIG BEHÖVER DU INTE ÖVERTYGA, JAG HAR EGEN ÅSIKT. DET ÄR MIN DEMOKRATISK RÄTT.

VARFÖR JAG BLEV POLITIKER?

Mitt svar till denna fråga är enkelt! JAG ÄLSKAR SVERIGE!
Denna kärlek till mitt nya land har drivit mig till att vara aktivt inom politik. Jag är Nationalist/Patriotisk och social konservativ, JAG PRIORITERAR VÄLFÄRDEN över allt annat, och vilket parti annars som skulle passa mig bäst om inte SD?

Många undrar och ifrågasätter varför jag blev politiker, jag som hatade politik och dessutom inom Sverigedemokraterna, som föstås vara ett rasistiskt parti och att jag kandiderar till Kommunfullmäktige dessutom. Jag som har utländsk bakgrund, mm, mm. Jag har blivit mobbad, kritiserad, trakasserad, hånad…
Anklagad för att vara okunnig, oansvarig och tänker bara på pengar. Ni som känner mig, tror ni verkligen att jag behöver mer pengar? Jag är så nöjd av det jag har just nu, inte mycket men det räcker mycket väl. Jag lever ett enkelt liv med enkla medel. Mina barn är utflugna och tjänar mer pengar än jag gör. Jag har heltids jobb, parallellt driver ett eget företag. Utöver dessa är jag också tolk och översättare åt 2 tolk företag. Egentligen har jag inte tid med politik och det de inte vet är att jag inte visste ens att man kunde få extra inkomst när man blir kommun politiker. Man får ett parti stöd vet jag men inte till mig själv. Har folk rätt att döma mig? De har rätt och jag har fel! De har rätt att ha åsikt men inte jag. Javisst! de pratar om demokrati så länge man håller med dem men om du är emot dem så är du absurd och borde skämmas och borde inte finnas till. Är det så de uppfattar demokrati? De som propagerar om människors lika värde… Javisst ja! SD är inte människor det är därför vi är diskriminerade, mobbade, hånade och spottade.

Ja, jag är inte född politiker, mitt intresse inom politik växte fram på senare år. Vi har utbildning inom partiet, jag kan också läsa och lyssna, samlade fakta och byggde upp min egen uppfattning. Ingen har påverkat mig när det gäller mina politiska åsikter. Jag var en tyst anhängare av Moderaterna på 80-90-talet och sedan Kristdemokraterna för att gillade deras familjepolitik och senare åren var jag sympatisör av Centern under Maud Olofssons tid tills de började förespråka om månggift, där tog det slut. Och nu har jag äntligen hittat rätt! Ju mer mothugg jag får desto starkare blir jag och mitt engagemang inom SD växer. Jag hade bara tänkt att stå bakom mina partivänner som stöd men vi får se, det får tiden utvisa.
JAG ÄR MJUK MEN ÄNDÅ STARK!

Ur kommentar från vår FB sida:
”Tyvärr är det ju så, folk med fördomar ändrar sig aldrig. Det lustiga med dessa människor är att de anklagar sd för samma skit som det själva sysslar med. Det är ironiskt minst sagt.”

För er som inte vet så kommer jag från Filippinerna och har bott här i Sverige i 28 år, längre än jag har bott i mitt hemland. Jag har anpassat mig så bra här, älskar Sveriges kultur, traditioner, dess folk och allt. Trots min katolska uppfostran har jag varit aktivt inom Svenska Kyrkan och även medlem i kyrkokör sedan 1992. Jag vill uppleva svenska traditioner, kunna sjunga svenska psalmer och sånger och jag vill att mina barn och barnbarn skulle kunna uppleva dessa i detta fantastiska land som vi bor i. Javisst! jag älskar också mitt hemland och saknar också emellanåt men det är min förflutna, Sverige är min och min familjs framtid nu. Jag har rötat mig här och här skall jag dö och leva resten av mitt liv. 

Mina politiska intressen väcktes upp efter alla kontroversier om jultraditioner senaste åren med bla dessa förbud: (klicka på länkarna för att läsa vidare)

En skola har  förbjudit barnen att klä ut sig till pepparkaksgubbar i Luciatåget


Vad är det här för något? Jag blir förvirrad och blir snurrig! Hur skulle vi skilja saker och ting om vi inte får kalla si och så? Även om vi är alla människor så är vi ändå olika. Hur ska vi lära barnen at skilja åt dessa olikheter? Vad händer med svenska traditioner som är ett slags stämpel av detta land? JAG FÖRSTÅR INGET LÄNGRE! Det här är ändå Sverige och här gäller svenska lagar och svenska traditioner och dessutom ett kristet land, det får inte glömmas. Förstår ni då att jag blir upprörd? Jag som inte ens född svenskt tycker synd att dessa nations identitet ska försvinna sakta men säkert. Det skulle vara självklart för en svenskt att försvara sin identitet och sitt land för den delen. Vad har hänt? Har svenskarna glömt att de är svenskar? Gör vi inget nu så kanske finns inget som är svenskt kvar i framtiden och Sverige blir inte längre ett kristet land. Det kanske inte händer under min livstid men kanske under mina barns och barnbarns. Det är för dem jag kämpar för. Det är väl inget fel med andra religion, man har ju rätt att tro vad man vill men man behöver väl inte döda någon pga av sin tro. Det skrämmer mig.

Jag älskar också kungafamiljen. Många vill avskaffa kungahuset. Herre Gud förstår inte folk att det är något exotiskt med kungahuset? De gör en bra reklam för Sverige. Det är klart det kostar men alla fina ting kostar ju som bekant! Som det skulle bli bättre med en president! Avskaffar vi monarkin då har Sverige förlorat sin glans. So synd!

Till mina invandrarvänner jag vill också säga till er att SD inte är emot invandrare som våra motståndare propagerar. SD vill minska invandring, det är skillnad! Det finns väl gränser till allting? Om jag har bara plats i mitt hem för 4, jag kan väl inte ta emot 250 gäster? Varför låser ni era dörrar? Vill ni och kan ni svara på den frågan? Jag tycker att det är så självklart att vi inte kan ta emot alla, vi har inte råd och dessutom måste vi ha hårdare kontroll på vem och vilka som kommer in, och måste kunna styrka deras identitet och illegala invandrare finns det gott om här, gömda av släktingar och vänner. Vi vill väl inte ha sådana som spränger byggnader och skapar kaos i vårt samhälle. Kommer ni ihåg den misslyckade bombningen för några år sedan där en man sprängde sig själv i centrala Stockholm? Jag var i närheten där! Hade den detonerat som det hade planerats så finns jag inte kvar idag. SD vill ha ett tryggt och säkert land att bo i. Som invandrare har jag inga alls planer att ta hit hela min släkt som sedan ska försörjas av svenska folket om de inte får jobb. Om jag skulle ta hit någon anhörig någon gång så det är självklart att jag ska försörja honom/henne själv och inte skattebetalarna, eller?     

Som medborgare i detta land tänker jag också på svenska folkets bästa. Att hjälpa andra är humant men vi måste först och främst ge våra medborgare ett bra liv inte minst våra äldre som har byggt upp detta land. Jag har läst och hört gamla som vanvårdas, svälter ihjäl på ålderdomshem, sjuka som hinner att dö innan de får vård, en av dem var min svärfar, hur pensionärer diskrimineras osv. Det finns så många brister i vårt samhälle men ändå har vi råd att ta in papperslösa flyktingar och ge ett lyxigt liv i Sverige genom att ge massa bidrag. Nyhitkommen invandrare t.ex får full pension utan att ha betalat ett enda öre skatt i Sverige menas 50% av kvinnliga pensionärer lever på gränsen mot fattigdom. Ny anlända familj med barn får retroaktivt barnbidrag, bostadsbidrag mer än svenskar får. Detta är sanning och ingen myt, har själv en god vän som fick detta och tycker också att det är fel, osv. Jag märker hur svenska folket diskrimineras mer och mer i sitt eget land. Tycker ni att detta är rätt? Det tycker inte jag det är därför jag vill vara med att bidra till förändring ”PÅ RIKTIGT”.

Några exemplar på hur svenska folket diskrimineras:Inte fick skolavslutning i kyrkan


En liten film om SD

För allas kännedom så vill SD hjälpa fler på plats. Bedöm själva:

Vill ni veta mer om SD, besök gärna dessa länkar nedan:

Värt att läsa om sanningen:

Värt att veta: Klicka gärna på länkarna här nedan:

Är er människosyn bättre än min?

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: