Trist men sant!

Idag slog vi upp vårt SD-tält bland valstugorna i staden för 3:e gången. Mycket folk som kom fram och uttryckte sitt stöd, vilket känns stärkande och uppmuntrande. Till och med representanter från M och C har skakat hand och visat mänskligt hyfs mot oss. Enda smolket i bägaren var en sk gammal god vän till min man som sitter i fullmäktige för FP som visade sitt klara missnöje genom att gå med snabba steg förbi utan att ens säga hej.  De 

även är arbetskollegor inom omsorgen och är kontaktpersoner till samma klient mm. Han gick även rakt förbi mig en stund senare utan att se på mig. Jag som alltid trott att han varit en godhjärtad person. Ack vad man bedrar sig. 


Verkar som det går troll i beteendet när det gäller Folkpartister. Ni minns väl Bengt Westerberg när han reste sig och gick ut ur rummet framför Bert Karlsson och Ian Wachtmeister mm.
En annan sak som hände idag när min man frågade en dam och sin man i 50-års ålder om de ville ha kaffe och så svarade hon, nej! inte från er i alla fall!. Det är nog inte så många som förstår att vår parti vill bara Sverige sitt bästa och vi vill rädda vårt land och vårt identitet. 
Trist när de samtidigt propagerar för demokrati och alla människors lika värde. Trist men sant 
Våra kampanjbroschyrer:

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: