Maldives 1218

Azure Urban Resort Residences

Idag skrev jag under ett köpt på en lyx lägenhet i Filippinerna. Min agent vän har försökt att övertala mig för över 2 år sedan men jag har aldrig varit intresserad men sedan i höstas så hade jag bestämt att jag ska köpa en. Nu så allting klart…reservationsavgiften är betald och nu börjar det månatliga betalningen. Det blir dyrt och jag kanske blir fattig några år men hoppas det blir en bra investering. Jag ska hyra ut den i och med att jag trivs bäst att bo i Sverige.

Följ gärna mina uppdateringar på FB när jag har publicerat den. än så länge så är den inte publicerat. Är osäker än om det ska bli något. Jag har ju bara börjat att betala, inte min egendom än så länge.
Klicka bara på länken nedan:

Fortsättning följer…
Idag den 18 april 2015 kom jag äntligen fram till Azure. Här skall jag bo ensam i 2 veckor. Mina systrar kanske kommer att besöka mig och gör mig ett sällskap några dagar. Vi får se…
Se gärna mitt inlägg den 18:e april.

Uppdatering 20160107
Fick tyvärr inte fortsätta med detta köpt, blev insjuknat i en dödlig sjukdom och är osäker om min framtid. Kommer jag att överleva denna sjukdom så ska jag försöka på nytt.

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

2 thoughts on “Maldives 1218

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: