Hotel Veneto de Vigan

Som jag skrev tidigare här åkte jag med bussen till Vigan. Strax före 8 på kvällen kunde jag checka in på Hotel Veneto de Vigan. De har ju inget enkelt rum så jag fick ett standard dubbelrum. 
Det var ett trevligt hotell, jag blev uppassad av trevliga personal redan vid gaten. Jag fick ett rum på nedersta våningen så jag fick gå förbi de trångt parkerade bilarna, det gick väl bra men lite obehaglig då var jag rädd att smutsa ner mig med bilarna som var kanske lite dammiga. Min vän kom och hälsade på mig tidigt på morgonen innan hon gick till jobbet så jag hann inte att äta frukost då ringde jag till hotellet efter hon hade gått och frågade om jag kunde få frukosten serverad i rummet och det gick ju bra. Jag fick stekt ris med vitlök, lokal korv och någon slags sallad eller bryn kål med kryddor. Till det fick jag även en kopp kaffe med sötningsmedel som heter balikutsa. se bilden.

Detta hotell är beläget i hjärtat av Vigan City, erbjuder elegant och bekvämt boende med gratis WiFi i hela fastigheten. Det har en 24-timmarsreception och kostnadsfri parkeringsplats.

Trägolv, luftkonditionerade rum har en garderob, klädrack, vattenkokare och en platt-TV med kabelkanaler. Erbjuder dusch anläggning, tillhörande badrummet kommer också med handdukar och gratis toalettartiklar.
Den vänliga personalen på Hotel Veneto De Vigan kan hjälpa gästerna med bagageförvaring, tvättservice och researrangemang. Massage är tillgänglig, medan flygplatstransfer och pendeltrafik kan tillhandahållas till en extra kostnad.
På restaurangen, kommer gästerna att serveras med en välsmakande urval av lokala och västerländska rätter. Måltider kan även avnjutas i avskildhet på ditt rum.
Hotellet ligger inom några minuters promenad till Vigan Plaza och Heritage Village.
Bodde här i några nätter tills min kompis kunde ta emot mig då var hon inte längre upptagen att jag kunde få bo hos henne och hennes familj i San Vicente, Ilocos Sur. Det var för de mesta så varmt ute så jag nöjde med att vara kvar på hotellet på dagarna då det är så skönt med luftkonditionering. 
Jag är väl nöjd med min vistelse på hotellet. Det enda som jag inte gillade var att det fanns så många frukost personal och när man går och hämtar mat i det buffet dukade bord så känns det som alla tittar på och vaktar hela tiden men de går och kollar hela tiden om man saknar något t.ex om kaffet eller josen är slut så kommer någon med en gång och häller mer. Man blir uppassad hela tiden som är så ovanligt i Sverige. Jag tycker bara att det är så obehaglig, de tänker nog inte på samma sätt.
__________________
OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet. Klicka på recensioner på menyn ovanför.

VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: