Heja Jimmie!

Jag beundrar verkligen denna människa. Han passar utmärkt som premiärminister. Ni kan tänka er, trots alla trakasserier och  mobbning mot honom från regeringen så är han lika lugn och sansad. Har aldrig sett honom hetsar upp. Det är min premiärminister!

Titta här bara på filmklippen på länken nedan hur han blivit bemött av andra partiledare, som tom vägrar att ta i hand efter debatterna, precis som han har någon smittsam sjukdom. Så löjliga vissa människor är! Uppför sig precis som barnungar! Precis som jag blev bemött av vissa personer i mitt umgänge som vägrar att ta mig i hand varför jag är SDare. De säger OMG! det låter precis som jag är en så hemskt människa. Vem är då är rasist egentligen? Vem har en dålig människosyn? Snacka om “alla människors lika värde”. Och det där med “alla människors lika värde”! Jag tycker att de som propagerar på denna gör precis tvärtom, utan att de märker det själva. Om de tror verkligen på det de säger varför då behandla SDare på det viset? Är inte vi människor, så vi inte lika värda? Det är inte vettigt alls!

Jag blir nog mycket upprörd om jag skulle ha samma värde som en massmördare eller en IS krigare t.ex. Ni som tror sig på detta, tänkt noga innan ni säger det, även ni själva tror inte heller på det innerst inne. Jag älskar min familj mer än mina grannar, och jag kan inte säga att de är lika värda, att om jag t.ex förlorar min familj så gör det inget, jag har ju mina grannar. Det känns inte rätt eller hur? Om ni trots allt tror på alla människors lika värde så förmodligen är ni känslolösa, sten till hjärta!

Jag har inget emot andra människor eller raser eller religion om de inte skadar mig eller andra, däremot så har jag emot människor som är dumma mot mig, eller vill skada mig eller andra oavsett färg, religion eller nationalitet. Jag behöver inte gilla folk som jag inte tycker om, det har jag rätt till och alla behöver inte gilla mig heller bara de inte skadar mig så är det ok. Jag tycker inte att man ska bli ovänner bara man har olika åsikter. Det är så tragiskt att vissa människor gör det. Jag har fått några ovänner och vissa har slutat att hälsa på mig pga min politisk åsikt. Det är deras problem, inte min.

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: