Uppsjungning i kyrkan

Idag är det första gången som jag är med på uppsjungning med kyrkokör sedan jag blev insjuknat i canncer för närmare ett år sedan. Besök gärna min blog lynscancer.blogspot.se. Hade ställt in alarmet kl 8:30 men vaknade redan strax innan kl 8:00. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning. Kom ganska tidigt till övningen för en gångs skull, brukade komma precis i tid el några minuter försenad. Jag ska minsan ändra mig!

Strax efter 12 slutade gudtjänsten och jag körde direkt till ICA för att handla. Det var kyrkaffe också men jag hann tyvärr inte idag, det får bli en annan dag. Min son och flickvän skulle fixa tacos kött till familjemiddag som vi brukar ha hemma varannan söndag sedan min dotter flyttade hemmifrån 2006. Jag måste fixa tillbehör till det och även till efterrätt. Väl hemma hjälps jag och min man åt för förberedelsen. Resten av familjen kom vid 14:00. Vi umgicks i några timmar. När alla har gått, och allting har plockats undan, gick jag till sängen för att vila mig.

Vaknade vid 8-tiden på kvällen. Jag trodde att det var redan 8:00 på måndags morgon och trodde jag hade missat ett samtal från min vän som bor i Söderhavet och som lovade skulle ringa mellan 7-8 just då men när jag gick upp och tittade närmare på min ipads klocka så visade sig bara 8 på kvällen, söndag alltså. Vad skönt! att kunna vila upp sig lite. I morgon ör en annan dag!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: