Sharon Cuneta

Jag drömde om den Filippinska megastjärnan Sharon Cuneta idag. I drömmen var jag kompis med hennes dotter (inte hennes verkliga dotter i det verkliga livet). Jag är tvungen att anteckna detta för att jag är så glömskt, jag kommer nog inte ihåg denna efter några dagar. Det var så verkligt!

Hon såg mig i drömmen med hennes dotter och bjöd mig på kaffe, när dottern var tvungen att lämna oss. Vi satt och pratade fast vi var inte bekanta på något sätt men vi blev vänner i drömmen. Jag berättade till henne att vi hade träffats år 2011 när hon hade en konsert i Stockholm. Så klart hon kommer inte ihåg det, hon träffar ju tusentals människor ofta. Plötsligt blev några på cafeterian uppmärksammat av hennes närvaro och många ville ta kort med henne och kramade om henne, jag kände mig ignoreras men det var inget, hon är ju kändis, inte jag. Jag skulle precis be om att ta en bild med henne när våran telefon ringde. Det var Västtrafik som behövde ett intyg om sjukresa, ha ha ha! Tillbaka till verkligheten!

Jag tyckte om henne när jag var ung, vi är ungefär lika gamla, jag är bara några månader äldre. Hon blev stjärna när hon var 12 år, senare 70-talet. Jag tycker om hennes musik än idag och brukar sjunga dem. Jag fick min första karaoke maskin av min man 1990 och då spelade jag in många av hennes populära låtar som jag hade lyckats att digitalisera från cassette band, det är därför lite brusigt och vissa oljud. Vill ni lyssna på mina inspelningar så finns de här på denna länk. Försöker att ladda upp fler när jag får tid.

https://goo.gl/HaK7SK
Sharon Cuneta

250c8-sharon-2

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: