Clinique Dark Spot Corrector

Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Utvecklad av hudläkare för att vara säker och bekväm. Bevisad förbättring av hudtonen med 53 procent. Passar alla: Se resultat redan efter fyra veckor. Efter 12 veckor ser du synlig minskning av mörka fläckar, åldersfläckar och spår av acne.

Finns i 2 förpackningar: 30 och 50 ml

ANVÄNDNING
Applicera två gånger dagligen efter användning av 3-Stegs Systemet. Glöm inte solskydd. Garanterat resultat.

Min bedömning:
Visst hjälper det men för mig tog det längre tid. Började använda någon gång på våren 2010. Till dagen har jag använt totalt 5 st 30 ml flaska och 1 st 50 ml flaska. Första 6 månaderna applicerade jag 2 gånger om dagen sedan gjorde jag bara på morgonen men jag ser ändå en stor skillnad. I början av behandlingen hade jag även använt Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 och varje sommar som solskydd.

Använde denna i kombination
första månaderna
och därefter varje sommar

Så här såg mitt ansikte ut innan jag
började med medlet lika mycket
på andra sidan av ansiktet
efter 3 månader
Efter ca 6 månader användning.
Vill bara säga att jag hade
visst lila linser på mig här.
så här ser ansiktet ut idag utan
make up
säg inte att jag bara inbillar mig!

Innan jag använde detta medlet var jag även på behandling på SkönhetsSalong Linda Lundberg AB i Skövde så blev mitt ansikte totalt förstört. Det kostade mig 4 000 kr för att bli ännu fulare. Läs gärna mitt inlägg om denna här.

Läs gärna mina andra recensioner om Clinique produkter här. Vill också säga att dessa recensioner är mina egna erfarenheter om produkterna och inte har fått någon som helst ersättning för dessa.
_________

OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet. Klicka på recensioner på menyn ovanför.

VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: