IsoSensuals Curve Butt Enhancement Cream

Större och fastare rumpa utan kirurgisk ingrepp

Det finns många här av oss som inte är begåvade av en stor rumpa. För en tjej är det den bästa tillgången. Brösten ligger bara på andra plats.

Jag har själv fått så dålig självförtroende p.g.a. min lilla rumpa, nästan inget men jag har en fin form på rumpan, fick jag höra av min älskling. Ja, det finns i alla fall några som uppskattar men inte jag själv. Har alltid drömt om en fluffig rumpa som dallrar när jag går, kanske låter så konstigt för vissa men det finns nog några som känner likadan.

min lilla rumpa före

Nedan ser du några av mina tips. Det kan ta tid…detta händer inte över en natt så ha tålamod. Det tog minst 5 år för mig innan jag märkte förändringar. Några vänner och bekanta som känner mig längre tillbaka tror att jag har gjort implantat men icke! Jag lovar…skulle aldrig göra det. Är nog inte villig att spendera så mycket pengar för den skull och inte vill jag ha någon främmande sak i min kropp. Vågar inte ens ta en Alvedon om det inte är så nödvändigt. Det är den sista jag gör.

Mina tips och egna erfarenheter:

  1. Gå upp i vikt, har märkt att jag fick lite mer kött i rumpan när jag började gå upp i vikt för ca 5 år sedan. Är man inte begåvad så ta den här chansen att få lite mer kött i benen.
  2. Använd gördel endast  vid midjan. Rumpan ser större ut om du har en mindre midja så köp dig en sån gördel om du inte äger den. Tycker du att det är obehagligt att ha den under dagen så ta på dig den när du sover. Du märker ingenting och förhindrar att midjan växer under natten. Det funkade på mig!
  3. Hörde att fisk olja i kombination med E-vitamin funkar. Smörja in rumpan 2 gånger om dagen men nackdelen med denna metod är att man luktar fisk. Så försökt att linda om dig med plastfolie under de ställen du har smörjt in dig. Blandningen skall vara i minst 15 minuter och sedan sköljs av. Ju längre desto bättre. Hade jag under natten men insåg sedan att den inte var helt OK för min mans skull. Jag luktade ju fisk som han inte gillar! Men titta gärna på Youtube och du ser många recensioner som har bara bra att säga om denna metod. Den kan funka för dig. Annars kan du ju också ta fisk olja i tablett form. Den kan ha hjälpt mig också.
  4. Får inte glömma att jag gjorde också övningar just för att träna musklerna i rumpan. Gjorde squat minst 100 gånger menas jag borstar tänderna 2 gånger om dagen och när jag kommer ihåg det.
  5. Sedan brukar jag också massera skinkan så fort jag har chansen, den kan ha bidragit också.
  6. Just nu håller jag på med IsoSensuals CURVE, Butt Enhancement Cream, luktar inget men dyrare. Beställde den på nätet och började med den igår den 11:e november. Skall testa och skall rapportera hur det blir efter jag har använt hela flaskan på 180 ml. Den kostar ca 499 kr inklusive fraktkostnader.Avvakta gärna min recension om denna produkt, den verkar lovande ut. Man skulle använda denna i minst 6 månader för att nå resultat!
Click the picture if you want to buy this product.

OBS!
Om du gör minst 1 av mina tips så får du förhoppningsvis en större och fastare rumpa. I annat fall kan du ju fuska lite menas du får resultat. Hos hjolycka.com finns fodrade trosor med båda skumgummi och silikon. Besök gärna hemsidan och beställ din hemlighet.

140820 UPPDATERING
Som sagt nu vågar jag visa mig i leggings och tighta kläder. Enda problemet är magen som putar men det kan jag leva med.
För min del är förvandlingen inte så dramatiskt men om jag jämför det med några år tillbaka så är det ändå en skillnad. Det kan bero på många olika saker som jag har gjort men det spelar ingen roll vilka av dessa metoder som jag har nämnt ovan som hjälpte mig få en fin rumpa. Man ser skillnaden i alla fall. Nu gäller det bara att hålla den. Hörde att rumpan går i ursprångstorlek om man inte underhåller den. Vet inte säkert!

140409 UPPDATERING:
Ja, nu skall jag rapportera en mycket uppskattat ändring i mitt liv sedan jag började använda IsoSensuals CURVE. Har använt denna i 5 månader nu och vilken skillnad alltså! Förut hade jag alltid gömt min rumpa under en stor tröja eller något liknande men nu så vågar jag gå ut med leggings och visa rumpan. Visst gjorde det en stor förändring i mitt självförtroende. Fortsätter jag att använda denna så kanske kan jag få den rumpan som jag har alltid drömt om så jag tänker fortsätta!

Hos hjolycka.com kan du köpa denna underbara produkt. Jag lovar, jag är ett levande bevis!

160315 UPPDATERING
Som jag hade rapporterat tidigare så hade jag sett skillnad efter jag har använt denna produkt i över ett år men sen så slutade jag att använda denna när jag blev sjuk i flera månader och inte orkade smörja in mig längre och då märkte jag att min rumpa har försvunnit igen. Nu har jag återigen använt denna produkt och ser något betydelse. Så nu vet jag att så länge jag håller på att smörja in mig 2 gånger om dagen så funkar det.

—————–
OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför. VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA.TACK FÖR HJÄLPEN! .

Submit your website for free 

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

2 thoughts on “IsoSensuals Curve Butt Enhancement Cream

  1. Hej! Jag gick in och tittade på hemsidan som du la upp, men produkten finns inte där? Vet du nån mer svensk hemsidan som man kan beställa?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: