KenzaTrim och KenzaPure

KenzaTrim 

KenzaPure

…bla bla bla! 
Bli inte lurad av deras fina färgglada reklam, det är inget än bluff. Men det är ju upp till er om ni tror på dem men tro mig, det kan vara farligt att äta dessa preparat. Hittade ett rapportage om ovan preparat, (se bilden nedan) precis lik Slim Vida och Colon Flow som jag hade recenserat här tidigare. Klicka här för att läsa min recension om denna. 
Kolla på denna länk, för en tid sedan handlade denna om Slim Vida och Colon Flow. Nu den senaste är om KenzaTrim och KenzaPure. Bedöm själva. 
(OBS! länken som nämns ovan är borttagen, de har förmodligen läst min recension)
Som ni ser på båda mina bilder här nedan är båda reportagen har exakt samma text och innehåll men om just olika produkter. Kolla även OrganaSlim och OrganaCleanse, samma innehåll, lite annorlunda layout. Vilken lurendrejeri.

Lämnade kommentaren nedan så får vi se om mitt inlägg kommer att publiceras. Jag tvivlar dock, Fick denna när jag skulle skicka kommentaren. KOMMENTAR:
Ha ha ha! Skit snack! Alla som har skrivit här måste vara påhittade människor. Det är precis samma bild och historia som SLIM Vida och Colon Flow reklamen som publiserats för någon månad sedan. Bedöm själva! 

http://www.luckyhjo.com/search/label/recension

Bli inte lurad nu gott folk!

Publiceras inte denna så vet jag varför…

Jämför denna bild med med min 
Precis identiska förutom produktens namn

OBS!Läs gärna mina recensioner på http://www.luckyhjo.com/search/label/recension innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.

Hade också upptäckt ett annat bevis på att detta företag luras:
Observera alla kommentarer längst ner på artikeln. Samma sak hela tiden, de bara ändrar datumen varje dag så att kommentarer från förstådda användarna ser färska ut. Kolla på mina observationer här:
denna publiserades idag den 5:e november
2:a november publiserades så här, jag sparade dock som word dokument så det ser annorlunda ut men som ni ser, samma kommentarer, olika datum, eller hur?
Kommentarer
pastedGraphic.pdf
JULIA
2. november 2012
Jag och alla mina vänner har alla väntat på att KenzaTrim ska nämnas på nyheterna. Minst 5 av oss har gjort kombodieten med KenzaTrim + KenzaPure och vi har alla gått ner massor i vikt. Grejerna är otroliga och har förändrat våra liv. Lycka till, till alla som drar nytta denna underbara möjlighet.
pastedGraphic_1.pdf
TILDA
1. november 2012
Jag såg denna rapport på TV häromdagen och resultaten slog mig av häpnad. Jag ska gifta mig nästa månad så det kunde inte komma lägligare!! tack för tipset!
pastedGraphic_2.pdf
GABRIELLA
1. november 2012
Jag har dragit ut på tiden gällande viktminskning i två månader men idag är dagen då jag ska ta tag i saken. Jag har beställt gratisproverna och ska iväg och träna i 30 minuter nu! Tack Svenska Dagbladet för motivationen som krävdes för att sätta fart på mig!
pastedGraphic_1.pdf
SYNNOVE
1. november 2012
Du, Nellie, Jag såg rapporten på TV och insåg att KenzaTrim tillsammans med KenzaPure till och med FUNGERAR BÄTTRE FÖR MÄN som vill gå ner i vikt!!! Jag ska definitivt testa gratisproverna innan erbjudandet går ut! Tack för att du delade med dig av tipset, du bör nämna hur bra denna diet fungerar för oss män, glöm inte det nästa gång. LOL!
pastedGraphic_3.pdf
PAULINA
1. november 2012
Det har varit mycket snack om KenzaTrim den senaste tiden. Jag tycker mig se KenzaPure överallt. Gratisprover ges ut i lokala mataffärer.
pastedGraphic_1.pdf
ELLINOR
31. oktober 2012
Min dotter har haft viktproblem sedan hon var en bebis och doktorn säger att vi verkligen måste få henne på en diet så att hon kan gå ner 60 kg. Jag hoppas verkligen att det här är svaret. Tack.
pastedGraphic_1.pdf
KATARINA
31. oktober 2012
Min man och jag behöver gå ner i vikt eftersom vi ska träffa släkt som vi inte har träffat på 25 år. Vi båda tänker prova på detta, tack. Familjen Nogen
pastedGraphic_3.pdf
LOTTA
31. oktober 2012
Jag har sett KenzaTrim överallt. Till och med min mamma pratade om det några dagar sen eftersom en av hennes kompisar hade gått ner typ 6 kg under de första 15 dagarna! Jag måste definitivt prova på detta, tack.
pastedGraphic_2.pdf
VILMA
31. oktober 2012
Hurra! Glad att se att detta har hjälpt och att min berättelse har spridit sig! Lycka till!
pastedGraphic_4.pdf
MIA
31. oktober 2012
Grejerna är helt otroliga! Min bästa vän Jessica gick samma diet och gick ner jättemycket. Jag kunde inte tro det och kände att jag behövde undersöka saken närmare, det var så jag hittade denna artikel. Trodde inte mina ögon när jag såg att man kunde få gratisprover! Jessica betalde typ $5 och var överlycklig, tänk hur glad hon hade varit om hon visste att hon kunde få det ännu billigare! Detta är som sänt från ovan. Tack få mycket!
pastedGraphic_4.pdf
MIN REKOMMENDATION:
Om ni verkligen vill gå ner i vikt utan att banta eller motionera så gör som jag…börja med LCHF diet, det enda som fungerade för mig. Läs mitt inlägg om detta här.
UPPDATERING:
121106
Upptäckte att mina inlägg om KenzaTrim och KenzaPure ligger högst upp på Google sök för tillfället och det gläder mig. Jag vill tacka alla mina läsare. Fortsätt så…jag älskar ER!
UPPDATERING 
121111
Provade på länken som jag har skrivit ovan om just artikeln som handlade om OrganaSlim och OrganaCleanse som sedan blev SlimVida och ColonFlow som sedan blev till KenzaTrim och KenzaPure…nu funkar det inte längre. De har nog ändrat adressen. Jag struntar väl i…huvudsaken är att jag har bevisat att detta företag inte är seriös. Hoppas de kan inte lura någon mer.
Läs även denna.
———————————————-
Artikeln i sin helhet
OBS! Läs gärna mina recensioner på http://www.luckyhjo.com/search/label/recension innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.
VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

2 thoughts on “KenzaTrim och KenzaPure

  1. Jag har gått på den där kenzapure skiten och ångrar mig så! Det tog nästan en månad innan jag fick min beställning. Efter köpet samma dag så googlade jag lite om det (för sent tyvär)Jag var ganska orolig eftersom jag gått på liknande saker förut som är svåra att säga upp. Jag hade koll på mitt konto och märkte efter en månad från det att jag reklamerat varan via posten med ett rekomenderat brev (det känndes som det var det jag kunde göra för att slippa skiten)De reserverade en summa på nästan 700 trots att jag skickat tillbaka varan. Jag tog kontakt med min bank som tog bort reservationen (skönt tänkte jag nu slipper jag dem) Oj va fel jag hade några dagar senare hade de dragit en summa på ca 600 fast ett annat namn. Nu har jag tagit kontakt med banken igen och även gjiort en polisanmälan så nu är det bara att vänta och se vad som händer… Och alla som tycker att det inte finns några enkla vägar att hålla sig i trimm o.s.v JAG VET DET! men har en förmåga att gå på sån skit iaf 😦

    Like

  2. Hej! Tack för info. Dessvärre håller de fortfarande på och annonserar via facebook och det var Kenzatrim det gällde. Verkar som det är svårt att få stopp på tyvärr. Enda lösningen är en balanserad kost, dra ner på fett och socker. Träning är bra för kondis, muskler och hjärta men gör inte så stor skillnad på vågen för en vanlig vardagsmotionär.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: