Dentally yours

Dentally yours heter tandborsten som jag beställde för ett par år sedan. Man skulle få gratis eltandborste, tillkommer endast en fraktkostnad på 89kr på faktura. Dessutom blir man abonnent och få leverans om refill vid jämna mellanrum, kommer inte ihåg hur ofta det stod…

Jag skulle skicka den tillbaka men det kostar ju också att skicka tillbaka, då sa jag upp abonnemanget så behöll jag den men så glömde att betala fakturan i tid då fick jag betala en påminnelseavgift, vet inte hur mycket men jag hade för mig att jag betalade 169kr. totalt inklusive påminnelseavgiften. Det blev en dyr tandborste tänkte jag men tog hand om den och hade slagit i ett paket, tänkte ge till min dotter som inflyttningspresent, hoppas hon blir glad.

Ja, några dagar efter berättade min dotter att tandborsten inte funkar. Vad gör man åt det, jag tycker det är så krångligt att klaga och då tror de kanske att vi hade gjort sönder den så struntade jag att göra något mer.

En dag för några veckor sedan ringde en tjej från Dentally yours och erbjöd om en gratis eltandborste och var så fjäskig precis som vi känner varandra. Ooooh vad jag hatar telefonförsäljare! Då berättade jag om den ej fungerande eltandborsten och då sa hon att de har uppkommit en ny mer avancerad modell bla, bla, bla…
“Nej du, jag är inte intresserad, du får gärna min eltandborste gratis, kan skicka till dig fraktfritt!” sa jag, då blev det tyst och så tackade hon och sa hej då!

Googla gärna på Dentally yours får ni se, ingen har gott att säga om dem utom BLUFF företag!

Själva borsten är ju trasig när jag fick den (vänster)
men använder  dock  laddaren för att ladda
min BRAUN eltandborste (höger bild)
tappade bort den lilla laddaren som hör till  

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: