Min nya älsklingsväska

Lilly of Sweden

Jag älskar väskor, brukar köpa 2 eller 3 varje år senaste åren. Oftare när jag var yngre. Köpte jag en väska brukar det också bli ett par skor. Jag försöker att inte handla så ofta nu men ibland kan det bli för mycket som att köpa något som jag inte behöver.

Som tex den 30:e januari var jag på Ejes väskor i Skövde och köpte denna väska. Skulle vilja ha en svart men denna var den sista som fanns kvar och såldes på REA och det var för synd att låta bli.

Är jätte nöjd, har aldrig varit så här glad över en väska på länge, men första gången jag använde den, det var så pinsamt, var på övningen med kyrkokören och helt plötsligt så såg jag bara att ett rem har lossnat och en av nitarna som håller remmen med väskan har ramlat av, sprang direkt till rummet som jag var nyss och där låg niten så jag fick hålla väskan under armen till bilen. Var så besviken men jag försökte att limma fast den och sedan knacka ihop nitarna på plats men så lossnade även den andra på baksidan och var nära att åka till Skövde och lämna tillbaka väskan men till slut så gick det att sätta fast de igen på plats genom att knäcka ihop dem. Nu är den jätte fin igen men jag är rädd att handtagen går av för att det börjar redan att spricka lite här och där.

Jag vet inte riktigt men jag har alltid köpt väska och skor i äkta skinn men senaste tiden finns det bara snygga imitationer som inte håller. Köpte en väska förra året och trodde jag skulle ha den på lite längre tid men den höll inte. Den hade kostat 995 kr och trodde att lite dyrare skulle hålla lite längre men det är inte alltid den dyra som håller. Köpte den på en fin väskaffär i Stockholm.

Anledningen till att jag recenserar denna väska är att jag har fått många beröm från vänner och bekanta för denna nya tillskott till garderoben så jag kan inte vara fel att tycka att denna är en av de bästa köpet jag har gjort. Har bekräftats många gånger. GLAD, GLAD GLAD!

hittade denna bild på Lilly of Sweden, skulle velat ha denna egentligen men den bruna är helt ok.
_________________
OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet. Klicka på recensioner på menyn ovanför.


VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: